Verkocht

Beschrijving

COMPROMIS IN OPMAAK! VERKOCHT NA 1 BEZOEKDAG AAN VRAAGPRIJS! Bij Vastgoed Dekrem verkopen we aan een correcte prijs. Gratis waardebepaling, EPC en Elektriciteitskeuring inbegrepen in ons ereloon.
Gezellige en charmante halfopen bebouwing in fermette stijl met vier slaapkamers op 6a 66ca. Gelegen op 100 meter van het centrum van Haacht met alle faciliteiten. Carport, garage, veranda, overdekt terras en verzorgde tuin (NW). Goede verbindingswegen met privaat en openbaar vervoer. Momenteel verhuurd. Huurcontract kan overgenomen worden (9 jaar) of stopgezet indien aankoop voor eigen gebruik. De huurders wensen indien mogelijk te blijven, dus ook interessant voor investeerders! EPC 324, Vg, VV, Gmo, WG, Gvkr.

AFMETINGEN:
Zie indelingsplannen bij download rechts.

INDELING :
Gelijkvloers : inkomhal met toilet, Living (schouw met mogelijkheid houtkachel of haard), veranda , keuken, berging en garage, overdekt terras.
Niveau +1:
Overloop en 4 ruime slaapkamers, badkamer
Afzonderlijk :
Tuinberging, carport

DIVERSEN :
Draai- en kiepramen, in hardhout met dubbele beglazing. CV met radiatoren op stookolie. De tuin is volledig omheind met een metalen hek en poortje.
Momenteel is de woning verhuurd (huurcontract 9 jaar).

STEDENBOUWKUNDIG :
Stedenbouwkundige vergunning : ja
Stedenbouwkundige bestemming : Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding en herstelvordering : nee
Voorkooprecht : nee
Verkavelingsvergunning : ja
Gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied.