Verkocht

Beschrijving

Vrijstaande woning met 3 slaapkamers en grote tuin. Op wandelafstand van het centrum van Haacht, scholen en winkels. Uitbreidingsmogelijkheden door de inplanting van de woning op de rechterkant van het perceel. Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv. EPC-score : 1.405. Oppervlakte : ± 10a 65ca. Oriëntatie tuin : zuiden. Straatbreedte : ± 26,62m. Het perceel is voor een klein deel gelast met een ondergrondse inneming van het VMW. Eventuele verkavelingsmogelijkheden in twee percelen voor HOB na afbraak bestaande woning.

INDELING :
Kelder : (watermeter, hoogte: 2m)

Gelijkvloers : (hoogte: 2,73m)
Living (inkomdeur, schouw met kachel), keuken (trap naar kelder en verdieping, elektrische installatie in trapgat naar kelder, keramische spoelbak, dampkap, gasoven met gasvuur), slaapkamer 1.

Eerste verdieping : (hoogte: 2,43m)
Slaapkamer 2, slaapkamer 3 (doorsteek kamer), zolder.

Afzonderlijk :
Overdekte met buitenwc, tuinberging, afzonderlijke garage.

AFWERKING :
- Vloer : vast tapijt, balatum.
- Muren : behangen. geschilderd, betegeld.
- Plafond : behangen, pvc planchetten.

AFMETINGEN :
Zie indelingsplan bij downloads rechts.

DIVERSEN :
Verwarming op stookolie met kachels. Houten ramen met deels dubbele en enkele beglazing. Pvc rolluiken met lint. Bovengrondse stookolietank in pvc van 1.500L.
Een opmetingsplan zal nog worden opgemaakt door Landmetersbureel Dekrem. De kosten van de opmeting bedragen 800 € (+ 21 % BTW) en zijn ten laste van de koper.

STEDENBOUWKUNDIG :
Stedenbouwkundige vergunning : ja (voor 1962)
Stedenbouwkundige bestemming : woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Voorkooprecht : nee
Verkavelingsvergunning : nee (nvt)
Het perceel is voor een klein deel gelast met een ondergrondse inneming van het VMW (Vlaamse Maatschappij voor Watervoorziening).