Verkocht

Beschrijving

AANVAARD BOD - COMPROMIS IN OPMAAK. Te renoveren handelshuis in het centrum van Gelrode op 5a 72ca met tuin op het zuiden (BJ 1948).
Deze woning heeft goede verbindingsmogelijkheden met openbaar en privaat vervoer en alle faciliteiten bevinden zich in de onmiddellijke omgeving. Door de handelsruimte vooraan is het mogelijk om een kleine buurtwinkel voor deze dorpskern op te starten. Deze ruimte kan ook optimaal geïntegreerd worden in het woongedeelte, zodat er 155 m² bewoonbare oppervlakte ontstaat. De garage naast de handelsruimte kan eveneens geïntegreerd worden zodat een vrij beroep ook mogelijk is (wachtzaal/praktijkruimte). Verder is er een kelder en zijn er boven drie slaapkamers, een badkamer en een zolder. EPC 715, Vg, Gvv, Gvkr, Gmo, Wg.

INDELING:
V-1: Kelder (22,4 m²), staanhoogte
GV: Garage (momenteel in gebruik voor stookoliereservoir, niet toegankelijk met wagen), handelsruimte, salon, eetplaats, keuken, wasplaats/berging/stookruimte, traphal naar kelder en verdieping, toilet.
V+1: overloop, drie slaapkamers en een niet- ingerichte badkamer, trap naar zolder.
V+2: bergzolder

AFMETINGEN:
Zie indelingsplannen bij download rechts

AFWERKING:
Vloeren:Keramische tegels, vloertegels, beton
Muren: behangen en gestript
Plafonds: bepleisterd, bepleistering komt los op sommige plaatsen, plafondtegels

DIVERSEN:
CV op stookolie, conform, milieuvergunning afgeleverd 1993 - gas in straat aanwezig. Enkel glas in houten of metalen ramen. Badkamer verder af te werken.

STEDENBOUWKUNDIG:
Bestemming: woongebied
Vergund: Wordt geacht vergund te zijn (gebouwd voor 1962)
Verkavelingsvergunning: NVT
Geen gerechtelijke maatregelen of herstelvorderingen opgelegd
Voorkooprecht: NEEN
NIET gelegen in een risicozone voor overstromingen of een overstromingsgevoelig gebied.