Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT - COMPROMIS IN OPMAAK.

Open bebouwing (BJ 1955) met grote tuin op 19a 66ca. Het gebouw bestaat uit twee volwaardige bouwlagen, kleine kelder en een zolderruimte. De tuin is voornamelijk aangelegd met gazon met centraal één boom.
De woning heeft een standaard indeling met de woonvertrekken op het gelijkvloers en de slaapkamers op de verdieping.
Het treinstation van Boortmeerbeek is gelegen op 1,7 kilometer. De dichtstbijzijnde bushalte is gelegen op minder dan 500 meter. Grootwarenhuizen, crèches, scholen, woonzorgcentra, banken en detailhandel gelegen op minder dan 3 kilometer. Het kanaal Leuven-Dijle is op wandelafstand. Goede bereikbaarheid met privaat en openbaar vervoer zowel naar Leuven als naar Brussel en Mechelen. EPC score: 581 - label F.

Deze eigendom is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd vanaf 1/1/2023 (datum notariële akte telt). Kopers van een woning met een EPC-label E of F zijn dan verplicht om binnen de 5 jaar de woning energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D. Hiervoor zijn premies voorzien. Zie hiervoor op de website van de Vlaamse overheid:
https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023

INDELING: zie indelingsplannen bij downloads rechts.

Kelderverdieping: kelder ca 10 m² met gas- en watermeter

Gelijkvloers: Inkomhal met trap naar kelder en verdieping - ruime living met aansluitend nog een woonkamer die uitgeeft op de geïnstalleerde keuken met dubbele spoelbak, keramische kookplaat, dampkap, heteluchtoven, koelkast). Daarachter vinden we de stookruimte met gaswandketel en de badkamer met bidet, ligbad, lavabo en boiler. Via een sas met buitendeur naar de zijkant van de woning, vinden we het toilet en een ruime berging/wasplaats met een buitendeur naar de tuin.

Verdieping: overloop, Slaapkamer 1 (15,5 m²), slaapkamer 2 (14,5 m²), slaapkamer 3 (7 m² - kan ingericht worden als badkamer) en een kleine kamer die toegang geeft naar de vaste trap naar de zolder.
Zolderverdieping: bergzolder, verder in te richten tot extra kamers.

Buiten: aangebouwde garage met oprit, tuin met gazon en groenaanplantingen.

DIVERSEN: CV op gas - hoog rendement condenserende ketel / enkel glas - deels dubbel glas in hout en aluminium

STEDENBOUWKUNDIGE VERMELDINGEN:
Er is voorkooprecht op het perceel tuin, maar niet op de woning
De woning wordt geacht vergund te zijn: gebouwd voor 1962
Er is geen verkavelingsvergunning van toepassing
Bestemming: WgLk en Ag
Geen gerechtelijke maatregelen opgelegd
Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied of een risicozone voor overstromingen