Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT / VENDU - COMPROMIS IN OPMAAK !! Zeer goed onderhouden open bebouwing met 3 slaapkamers op 7a 25ca. Deze woning werd in de loop der jaren verschillende malen gerenoveerd en aangepast aan de laatste woonvereisten. Zo is er overal dubbele beglazing, werd het dak vernieuwd en geïsoleerd, waardoor een gunstig EPC bekomen werd. Bewoonbare oppervlakte 135 m², maar kan nog uitgebreid worden, indien gewenst. Bushalte voor de deur en op wandelafstand van het centrum van Boortmeerbeek met alle faciliteiten en een treinhalte. Goede verbindingen met openbaar en privaat vervoer.

INDELING (zie plan bij download rechts)
GV (hoogte: 2,70 m): Inkomhal/traphal, salon (16 m²) en lichtrijke living (18,5 m²), aansluitend ingerichte keuken. Toegang naar een sas met toilet en wasplaats/berging en toegang tot de tuin.
1V (hoogte 2,50 m): Nachthal, drie slaapkamers (16 m², 14,5 m² en 7,5 m²) en een badkamer met zitbad en lavabo. Toegang naar bergzolder via inschuiftrap
Onder dak: bergzolder
Afzonderlijk: overdekt terras en aangebouwde ruime garage (22 m²) met elektrische poort met afstandsbediening, CV installatie.

AFWERKING:
Vloeren: keramische tegels, vinyl
Muren: recent behangen, geschilderd, deels betegeld
Plafonds: bepleisterd en recent geschilderd

DIVERSEN:
Dak gerenoveerd en geïsoleerd in 2012, CV: hoogrendementsketel van 2007 op stookolie, tank 3.700 liter ondergronds, overal HR-glas en rolluiken, spouw aanwezig (niet geïsoleerd).

STEDENBOUWKUNDIGE VERMELDINGEN:
Gelegen in woongebied
Geen gerechtelijke matregelen opgelegd
Alles is vergund
Geen verkavelingsvergunning
Geen voorkooprecht
Niet gelegen in een effectief of mogelijke overstromingsgebied, noch in een risicozone.