Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT NA 1 BEZOEKDAG / COMPROMIS IN OPMAAK - Charmante laagbouwwoning op een mooi perceel van 996 m² en een bewoonbare oppervlakte van 150 m². De woning heeft drie slaapkamers, een inpandige garage met toegang tot de zolder die nog in te richten is. Verder een veranda, serres en een tuinhuis. Tuin Zuid-West gericht. Vlakbij het Ravesteinpark en de wandelpaden naar de Dijle. Goede verbindingsmogelijkheden met openbaar vervoer (bushalte voor de deur, station Hever op 900 meter) en privaat vervoer (via de N26 naar Mechelen en Leuven). EPC: 339 kWh, label D.

INDELING:
Inkomhal met toegang tot alle ruimtes: living, 3 slaapkamers, badkamer, keuken en garage/wasplaats/stookruimte. Verder een veranda (toegang via leefruimte of keuken) en een bergzolder (nog in te richten) met vaste trap uit de garage. Totale bruikbare vloeroppervlakte: 233 m².

AFMETINGEN:
Zie indelingsplan bij download rechts.

AFZONDERLIJK:
Opritten in betonklinkers, gazon en aanplantingen, terras, serre (20 m²), houten tuinhuis (12 m²) en een tuinberging (4 m²)

AFWERKING:
Vloeren: (keramische) tegels, vinyl, beton (zolder)
Muren: behangen, houten lambrisering, betegeld, geschilderd
Plafonds: houten planchetten, plafondtegels, geschilderd

DIVERSEN:
houten profielen met dubbel glas, rolluiken in PVC, sectionale poort (elektrisch), CV op stookolie (1994), gas in straat aanwezig.
Verkoop onder bewindvoering: enkel biedingen vanaf 325.000 euro worden in aanmerking genomen !

STEDENBOUWKUNDIG:
Vergund: JA
Gelegen in een niet-vervallen verkaveling: NEEN
Gerechtelijke maatregelen opgelegd: NEEN
Bestemming: WOONGEBIED
Voorkooprecht: NEEN
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied of een risicozone voor overstromingen.