Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT - ONDER VOORBEHOUD - Te renoveren half open bebouwing met garage en uitgestrekte tuin op het zuid-westen. BJ 1931, Opp: 940 m², Bew. Opp: 160 m². De woning beschikt momenteel over vier slaapkamers en dient grondig gerenoveerd te worden om te voldoen aan het hedendaags comfort tot een woning met drie slaapkamers en badkamer. Mogelijkheid ook zolder nog in te richten tot extra leefruimtes. Grote troef van deze woning is de ligging: in het centrum van Boortmeerbeek op wandelafstand van het dorpsplein, in een doodlopende rustige straat, op wandelafstand van alle faciliteiten en goede verbindingsmogelijkheden met Leuven en Mechelen. Ook de achterliggende tuin biedt heel wat mogelijkheden. Uitbreiden van de woning naar achter is mogelijk. EPC: 602. Wg, Gvg, Gvv, Gvkr, Gmo.

INDELING:
Gelijkvloers: Inkom met toegang tot de leefruimte. Daarachter keuken, traphal naar verdiep, apart toilet en douchekamer, overdekt terras.
1e verdieping: 4 slaapkamers en toegang tot zolder
Zolder: toegang via uitschuiftrap in slaapkamer 4.
Apart: garage, bergingen, tuin met serre

AFWERKING:
Vloeren: tegels, mozaïekparket, vinyl
Plafonds: geschilderd, plafondtegels, houten planchetten
Muren: behangen, houten planchetten, betegeld

DIVERSEN:
CV op stookolie, conformiteitsattest aanwezig. Aardgas in straat aanwezig. Keuken: fornuis met oven, vitrokeramische kookplaat, ijskast, dampkap, spoelbak. Sierhaard. Badkamer: lavabo, douche, boiler. Ramen: deels enkel glas in hout en merendeels dubbel glas in PVC (PVC rolluiken).

AFMETINGEN:
Zie plan bij download rechts + voorstel mogelijke renovatie

STEDENBOUW:
Bestemming: woongebied
Voorkooprecht: neen
Vergunning: neen, wordt geacht vergund te zijn - bouwjaar voor 1962
Verkaveling: neen
Geen gerechtelijke maatregelen opgelegd
NIET gelegen in mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied.