Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT/COMPROMIS IN OPMAAK !
Te renoveren open bebouwing op een mooi rechthoekig perceel met aangename tuin op het zuidoosten en aparte dubbele garage. De woning heeft een inrit via de Pleinstraat Nr.5 en is hierdoor rustig achterin gelegen, heeft drie slaapkamers, een bureau, tevens kelder en bergzolder. Beneden is er mogelijkheid voor uitoefening vrij beroep (aparte ingang). Momenteel zijn de leefruimtes boven ingericht en is het bureau beneden een slaapkamer. Zie indelingsplan op de foto’s.
Vg, Wg, Gmo, Gvkr, GVv. EPC-score : 573. Oppervlakte : 10a59ca.

INDELING :
Gelijkvloers : Inkomhal met trap naar verdiep en kelder (9 m²), bureau, living (schouw met mogelijkheid houtkachel of haard), ruimte voorzien voor de keuken, berging/stookruimte, toilet, toegang tot de tuin.

Niveau +1: Overloop met toegang naar de bergzolder (uitschuiftrap – 40 m²) en 3 slaapkamers: slaapkamer 1 (17m²), slaapkamer 2 (16m²) en slaapkamer 3 (16m²) en badkamer (nu opgesplitst in keuken en badkamer).

Afzonderlijk : Grote tuinberging en dubbele garage.

AFMETINGEN :
Zie indelingsplan bij downloads rechts.

AFWERKING :
Vloer : keramische tegels, linoleum / Muren : behangen / Plafond : bepleisterd.

DIVERSEN :
Ramen hout met enkel glas. Centrale verwarming met radiatoren op stookolie. De tuin is Z-O gericht, inrit via perceel van voorliggende woning, max 3,5 T, smalste deel: 3.30 meter breed. Bovengrondse stookolietank in rechtse garage.

STEDENBOUWKUNDIG :
Stedenbouwkundige vergunning : ja
Stedenbouwkundige bestemming : woongebied
Gerechtelijke maatregelen opgelegd : nee
Voorkooprecht : nee
Verkavelingsvergunning : nee
NIET gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied of in risicozone voor overstromingen.