Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT / VENDU !! - COMPROMIS IN OPMAAK !
Te renoveren laagbouwwoning (BJ 1970), met twee slaapkamers en garage in woonparkgebied. Zeer rustig gelegen in een doodlopende straat, met een ideale verbinding met de Haachtsesteenweg die Brussel met Kampenhout-Sas verbindt. De verwarming op gas wordt aangevuld met een houtkachel in de leefruimte. Boven de woning bevindt zich een zolderruimte, bereikbaar via een buitentrap. Deze verdieping kan verhoogd worden tot volwaardige woonruimtes. Bij slopen van de woning en heropbouw van een energiezuinige woning is 1% registratie mogelijk! EPC score 740, label F.
Deze eigendom is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd vanaf 1/1/2023 (datum notariële akte telt). Kopers van een woning met een EPC-label E of F zijn dan verplicht om binnen de 5 jaar de woning energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D. Hiervoor zijn premies voorzien. Zie hiervoor op de website van de Vlaamse overheid:
https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023

INDELING:
Inkom via zijkant van de woning. Inkomhal met toilet en toegang naar leefruimte en keuken. Leefruimte met aangrenzend 1 slaapkamer met badkamer. Keuken met doorgang naar achter. Sas met stookketel op gas. Tussenruimte met toegang naar garage, tweede slaapkamer achteraan en overdekt terras opzij.
Afzonderlijk: zolder, bereikbaar via metalen buitentrap. Tuinhuis. Berging/werkplaats, aangebouwd aan de woning.

STEDENBOUWKUNDIGE VERMELDINGEN:
Stedenbouwkundige vergunning : ja
Bestemming: woonpark - zie details bij download rechts
Geen gerechtelijke maatregelen opgelegd
Geen voorkooprecht
Niet gelegen in een goedgekeurde verkaveling
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied of een risicozone voor overstromingen.