Verkocht

Beschrijving

BOD AANVAARD DOOR DE EIGENAARS - VERKOOPOVEREENKOMST IN OPMAAK.
Gerenoveerde woning met privatief gebruik van parking en zonnige tuin. Dit pand met twee slaapkamers werd volledig gerenoveerd in 2020 en maakt deel uit van een gemeenschap van 3 units met gemeenschappelijk gebruik van de inrit naar de parkings en de tuinen. Op het gelijkvloers vinden we de inkomhal met toilet, de living en de ingerichte keuken. Achteraan is een klein terras. Op de verdieping vinden we twee slaapkamers en de badkamer met aansluiting voor wasmachine/droogkast en het HR-verwarmingstoestel. Achteraan het perceel is er één parking voor privatief gebruik en een gedeelte van de tuin dat ook privatief is. De ligging is ideaal: op wandelafstand van de dorpskern van Betekom met alle faciliteiten. Goede verbindingsmogelijkheden met openbaar en privaat vervoer. Deze woning is ideaal als starterswoning voor een koppel of voor een alleenstaande.

INDELING
GV: inkomhal met toilet, living (17,5 m²), keuken (12 m²) en terras
V1: nachthal, slaapkamer 1 (13,5 m²/h: 2,12 m), slaapkamer 2 (12 m²/h:2,16 m), badkamer met douche en lavabo in meubel en aansluiting wasmachine/droogkast (9,6m²)
Afzonderlijk: privaat gebruik van 1 parkeerplaats en tuin.

AFWERKING:
Vloeren: keramische tegels
Plafonds: PVC-latten, geschilderd pleisterwerk, beton
Muren: geschilderd vliesbehang, deels betegeld

DIVERSEN
CV met HR condenserende ketel op gas (Buderus) - PVC ramen met dubbel glas (deels HR beglazing). Keuken is gedeeltelijk uitgerust met toestellen.

STEDENBOUWKUNDIG:
Niet vergund: woningen gebouwd voor 1962 worden geacht vergund te zijn.
Geen voorkooprecht
Geen verkaveling
Geen gerechtelijke maatregelen opgelegd
Gelegen in woongebied

WATERTOETS:
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied of een risicozone voor overstromingen
G-score: A / P-score: A