Verkocht

Beschrijving

BOD AANVAARD - COMPROMIS IN OPMAAK.

Charmante villa met 5 slaapkamers (BJ 1964) die steeds goed onderhouden werd en regelmatig aangepast werd aan de veranderende energienormen (nieuw dak, dubbele (HR) beglazing). Met een bewoonbare oppervlakte van 180 m² en de mogelijkheid om van de zolder een extra leefruimte te maken is deze woning zeker geschikt voor een groot gezin. Op het gelijkvloers is er een mooie leefruimte met open haard, de leefkeuken, de stook/wasplaats, een ruime garage en de centrale hal met toilet en trap naar de verdieping. De verdieping heeft 5 slaapkamers, een badkamer, doucheruimte en een uitschuiftrap naar de zolder die verder kan afgewerkt worden. Genieten kun je in de zuidwest gerichte tuin in de schaduw van de reusachtige Japanse notenboom en van het zonneterras. Rustige ligging met goede verbindingen met openbaar en privaat vervoer. EPC-score: label E.

INDELING: zie plan bij downloads
GV: inkomhal met trap naar boven en gastentoilet, lichtrijke living met toegang naar het terras. Leefkeuken met alle toestellen (kookplaat, koelkast, vaatwas, oven, microgolf), stook/wasplaats met brander CV en aansluiting wasmachine. Ruime garage met elektrische sectionaalpoort.
V1: nachthal met 5 slaapkamers (16, 16, 15, 11, 10 m²), badkamer met 2e toilet, bad, dubbele lavabo en douche, doucheruimte (nog in te richten), uitschuiftrap naar zolder.
Zolder: bergzolder die nog kan ingericht worden.
Buiten: terras in natuursteen, 2 private parkeerplaatsen op oprit, aangelegde voortuin en achtertuin.

DIVERSEN
CV op stookolie - gas in straat aanwezig. Rolluiken aan achterzijde (op GV elektrisch). Spouw in de muren aanwezig. Dak vernieuwd in 2016. Houten ramen met dubbel glas (deels HR-glas). Kruipkelder onder de volledige woning. Deze eigendom is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Kopers van woningen met een EPC-label E of F worden verplicht om binnen de 5 jaar na datum notariële akte de woning energetisch te renoveren tot minimum energielabel D = EPC 400 kWh/m² of beter.


STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE
Bestemming: woongebied
Geen voorkooprecht
Geen gerechtelijke maatregelen opgelegd
Geen verkaveling
Vergund
Watertoets: P en G-score: B