Verkocht

Beschrijving

Vrijstaande laagbouwwoning in een rustige heraangelegde straat in de nabijheid van het centrum van Tremelo.
De woning met twee 2 slaapkamers is goed onderhouden en instapklaar. Achteraan is een grote tuin en gezien de perceelbreedte van 27 meter zijn er nog heel wat uitbreidingsmogelijkheden! Opp. 21a 27ca. Goede verbindingen met privaat en openbaar vervoer. Bouwjaar 1969. KI. 1.509 €. EPC-score: 697. Vg GVkr, Gmo, GVv, Wg/Wug

INDELING :
Gelijkvloers : Inkomhal met ingemaakte kasten, living, keuken met koele berging en gang naar de badkamer, het toilet en 2 slaapkamers. Aansluitend de ruime garage (met stookketel) en een berging/wasplaats met elektrische regenwaterpomp en aansluitingen voor wasmachine. Luik naar de bergzolder en toegang naar het overdekte terras en de tuin. Achteraan in de tuin nog een tuinberging (betonplaten).

AFWERKING :
- Vloer : keramische tegels, vinyl.
- Muren : behangen, deels betegeld, geschilderd.
- Plafond : Planchetten, geschilderd.

AFMETINGEN :
Zie indelingsplan op de website / Tuinberging: +/- 30 m²

DIVERSEN :
Centrale verwarming op stookolie met radiatoren, geiser en gaskachel op propaan, aardgas in de straat aanwezig. Terrasoverkapping: hout/gewapende beglazing. Tuin: gazon en aanplantingen. Houten ramen met dubbele en enkele beglazing. Pvc rolluiken elektrisch in living en Slaapkamer 1. Spouwmuur (isolatie mogelijk).

STEDENBOUWKUNDIG :
Stedenbouwkundige vergunning : ja
Stedenbouwkundige bestemming : woongebied (vooraan) en woonuitbreidingsgebied (achteraan)
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Voorkooprecht : nee
Verkavelingsvergunning : nee (nvt)