Verkocht

Beschrijving

Deze charmante villa uit 1971 op een perceel van 12a 89ca werd steeds goed onderhouden, is instapklaar en biedt alle wooncomfort op het gelijkvloers. In de inkomhal vinden we links 2 ruime slaapkamers en de badkamer. Rechts komen we in de ruime living. Die is lichtrijk en geeft toegang tot een hyper-geïnstalleerde leefkeuken. Aansluitend is er een doorloopveranda die toegang geeft naar het grote zonneterras in natuursteen en de inpandige garage voor twee wagens en wasplaats. In de garage is een inschuiftrap naar de ruimte onder dak, die nog volledig naar believen kan ingericht worden. De grote tuin is volledig omheind en biedt zowel zon als schaduw. Het pand is gelegen in woonparkgebied in het BPA "De Boszone - zone voor woonpark - zone 2" Gunstige EPC-score: 306 - label D.

INDELING (zie plan bij download rechts)
GV: Inkomhal (14,25 m²) - slaapkamer 1 (18 m²) - slaapkamer 2 (16 m²) met inmaakkast - badkamer met toilet, ligbad, douche en dubbele lavabo in meubel - living (41 m²) - leefkeuken (22 m²) met stoomoven, 2 ovens - 2 koelkasten - inductiekookplaat - vaatwasser - dubbele spoelbak en led-armaturen - veranda (13 m²) - garage met wasplaats en toilet (55 m²), ingemaakte kasten, inschuiftrap naar zolder.
V1: nog in te richten zolderruimte - vaste trap is mogelijk
Apart: zonneterras in natuursteen (55 m²) met een zonneluifel met weerstation en een douche - tuinbergingen - volledig omheinde tuin met aanplantingen

AFWERKING:
Vloeren: tegels, natuursteen en laminaat
Muren: geschilderd
Plafonds: Bepleisterd, geschilderd

DIVERSEN:
Overal airco (warmtepompen lucht-lucht / geven warme en koude lucht af) - ramen in Alu, dubbel glas met rolluiken (elektrisch) - CV op stookolie - open haard (cassette) - buitenverlichting

STEDENBOUWKUNDIGE VERMELDINGEN
Vergunning: JA
Verkaveling: JA
Gerechtelijke procedures: NEEN
Voorkooprecht: NEEN
Bestemming: woonpark - Ligt in het APA "Keerbergen - Boszone A" en in het BPA "De Boszone - zone voor woonpark - zone 2"
Voorschriften: zie download rechts.