Verkocht

Beschrijving

IN OPTIE! Gezellige en charmante open bebouwing in fermette stijl met vier slaapkamers op 25a 89ca! Aansluitend een perceel bos in Landschappelijk waardevol agrarisch gebied van 27a 90ca (inbegrepen). Centraal gelegen tussen het station en het centrum van Haacht met alle faciliteiten. Grote inpandige garage, veranda en verzorgde tuin met prachtig uitzicht op het zuiden. Goede verbindingswegen met privaat en openbaar vervoer. Bew. Opp.: 210 m², garage: 58 m². Het perceel kan in drie loten verkaveld worden. Verkavelingsvergunning afgeleverd voor 1OB en 2 HOB. EPC 402, Vg, VV, Gmo, Wg/Lwag, Gvkr.

INDELING :

Ondergronds:
Kruipkelder en bergkelder

Gelijkvloers :
Inkomhal met toilet en vestiaire en trap naar verdieping, living met salon (open haard), veranda (25 m²) , ingerichte leefkeuken, toegang tot kelder, wasplaats/berging en grote garage. Verder: de nachthal met drie slaapkamers (15, 13 en 12 m²), waarvan 2 met lavabo en badkamer (bad, aparte douchecabine, dubbele lavabo en nachttoilet).

Niveau +1 (onder dak):
1 ruime slaapkamer met dressing (35 m²!), een hobbyruimte en een bureel. Verder een zolder en toegang naar de garage via een metalen trap, mogelijkheid om extra ruimtes te maken.

Afzonderlijk :
Tuinberging, carport

DIVERSEN :
Draai- en kiepramen, in hardhout met dubbele beglazing. CV met verwarmingselementen op elektriciteit en mechanische verluchting type C (van MASSER). Het perceel bos is afgesloten en dient niet onderhouden te worden.

STEDENBOUWKUNDIG :
Stedenbouwkundige vergunning : ja
Stedenbouwkundige bestemming : Woongebied en landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Dagvaarding en herstelvordering : nee
Voorkooprecht : nee
Verkavelingsvergunning : ja, vergunning afgeleverd voor drie loten.
Het achterliggende perceel BOS is gelegen in effectief overstromingsgevoelig gebied.