Verkocht

Beschrijving

Het gebouw van het OCMW Haacht werd opgericht in 1999. Het gebouw bestaat uit 3 verdiepingen; de kelderverdieping, het gelijkvloers en een 1° verdieping. Elke verdieping heeft ongeveer 300 m² bruikbare oppervlakte.
Het gelijkvloers bevat een open receptieruimte, een aantal kantoren, de keuken, een raadzaal, een berging en het sanitair. Buiten een terras. Op de 1°verdieping is er een open wachtruimte en zijn er eveneens kantoren ingericht met de nodige sanitaire voorzieningen. Op de kelderverdieping (inrit aan achterzijde gebouw) is er naast een atelier, autostaanplaats, archief, sanitair (toiletten en douche) en de stookplaats, eveneens een polyvalente zaal ingericht (met een tweede keukenblok). Toegankelijk voor minder valide personen, lift aanwezig en parkeerplaats voor de ingang. De gemeente is bereid om parkeerplaatsen voor te behouden voor het gebouw. Toegangssysteem voor het gebouw via badge en code. In oktober 2010 werden op het gebouw 48 zonnepanelen geïnstalleerd. Er werd zonwering voorzien voor de lokalen op het Zuiden en Zuidoosten en voor de koepel. Op alle ruiten (ook noordzijde) werd een zon- en inkijkwerende filter geplaatst.
Zuinig energieverbruik (zie energieaudit op onze site). EPC score: 85.17. Voldoende publieke parkeerplaatsen in de onmiddellijke omgeving. Mogelijkheid om vaste parkeerplaatsen te huren van de gemeente.

DOWNLOADS: (zie button rechts)
- Bodemattesten
- EPC- keuring
- Energieaudit
- Indelingsplannen
- Indienststellingsverslag elektriciteit

STEDENBOUWKUNDIG:
Bestemming: woongebied - gelegen in het RUP Centrum Haacht - https://www.haacht.be/GRUP-centrum-haacht
Gerechtelijke maatregelen opgelegd: NEEN
Vergunning: JA
Voorkooprecht: NEEN
Verkavelingsvergunning: NEEN
Gelegen in een beschermingszone rond een waterwingebied;
NIET gelegen in een risicozone voor overstromingen of een overstromingsgevoelig gebied.
Het pand dient nog opgemeten te worden (maakt nu deel uit van 2 kadastrale percelen), kosten koper: 775,00 € (+ 21% btw).