Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT / COMPROMIS IN OPMAAK. Erkende assistentiewoning voor actieve en sociale 65 plusser(s) (of jonger indien zorgbehoevend) met alle moderne comfort in residentie De Mouterij. Je wenst langer zelfstandig te wonen in een veilige omgeving, aangepast aan de toekomst wanneer jij of je partner wat minder mobiel worden en wat meer zorg nodig is? Dan is deze assistentiewoning, met een bewoonbare oppervlakte van 87 m² een terras en twee slaapkamers, zeker iets voor jullie. In het centrum van Haacht op een toplocatie vertoef je in een buurt vol leven in een kring van leeftijdsgenoten, zodat je ook een sociaal leven kunt onderhouden. Alle faciliteiten (Horeca, shopping, banken, enz... ) op wandelafstand. In de nabijgelegen brasserie (opening midden 2022) en in de gezellige ontmoetingsruimte in de residentie kun je vrienden en familie ontmoeten. De woonassistent staat je bij wanneer je hulp nodig hebt en het noodoproepsysteem zorgt voor onmiddellijke noodinterventie. De volledige residentie is rolstoeltoegankelijk. Bovendien is dit appartement zeer energiezuinig: energielabel A, E-peil 49.
Inbegrepen in de vraagprijs: twee brede ondergrondse autostaanplaatsen (eventueel aankoop met 1 autostaanplaats kan besproken worden).
Individuele tellers voor water, gas en elektriciteit. Vrijstelling van onroerende voorheffing!
Na aanvaarding door Zorgbedrijf Vlaanderen kun je een verblijfsovereenkomst afsluiten. Graag een persoonlijk contact of een bezichtiging aanvragen? Bel Carl op 0474/91.09.14.

INDELING:
Inkomhal, badkamer volledig aangepast volgens de normen (douche, lavabo, toilet). 1 ruime slaapkamer (16 m²) en 1 kleinere kamer die kan dienen als logeerkamer/bureau/dressing. Ruime living met een open keuken (kookplaat inductie, koelkast, diepvries en combi-oven). Verder is er nog de berging met alle technieken (ventilatiesysteem C+, hoog rendement verwarmingsketel op gas, aansluiting internet/telefoon, wasmachine en droogkast).

DIVERSEN:
Draai/kiep/schuiframen in aluminium met hoog rendement beglazing en horren. Volledig geschilderd en van raamdecoratie voorzien (glasgordijnen, overgordijnen). Inclusief verlichting. Rolstoeltoegankelijk. Fietsenstalling met elektrische oplaadpunten in het gebouw. Noodalarmknop in alle ruimtes. Ruime openbare parking op wandelafstand. 2 private parkeerplaatsen.

Er dient een dienstencomponent per dag betaald te worden aan de beheersinstantie van het gebouw. Voor meer informatie, contacteer de dossierbeheerder Carl op 0474 91 09 14 of mail naar Carl@Dekrem.be