Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT! Herenhuis op unieke locatie in hartje Leuven! Deze woning met ruime inpandige garage uit 1947 werd volledig gerenoveerd in 1999 en omgevormd tot een woning met praktijkruimte en burelen (vergund), maar kan gemakkelijk terug omgevormd worden naar een woning met o.a. een bureel en 3 slaapkamers. Bewoonbare oppervlakte: 228 m². Momenteel is er een wachtzaal met toilet, 2 burelen, een praktijkruimte, een keuken met douchekamer en een leefruimte onder dak met doucheruimte. Ondergronds is er een kelder met wasplaats. De woning beschikt over een brandcentrale/brandveiligheidsattest. Unieke ligging met een weids uitzicht over de binnenstad van Leuven. Mogelijkheid om mooi dakterras aan te leggen op het zuidwesten (zie foto 22)! Eveneens bestaat de mogelijkheid een lift te installeren (plannen reeds beschikbaar). Pand ligt in "Historische stadskern van Leuven", is opgenomen in de vastgestelde inventaris van archeologische zones en ligt binnen de Erfgoedcluster "middeleeuwse stadskern en poortstraten".
(Meer info op: www.onroerenderfgoed.be en www.leuven.be/erfgoedpand).

HUIDIGE INDELING :
V-1: kelder en waskelder (hoogte: 2m)
GV: garage (sectionale elektrische poort), inkomhal met trap naar kelder en naar praktijk, wachtzaal met toilet (12 m²).
V1: Praktijk, momenteel dokterspraktijk (21 m²) met onderzoeksruimte (9,6 m²) - ingemaakte kasten
V2: Leefruimte, momenteel bureelruimte (21 m²), ingerichte keuken met doucheruimte (douche - lavabo) (10,2 m²) en apart toilet.
V3: (onder dak) Leefruimte met douchekamer (douche-lavabo) (20 m²), bergzolder met verwarmingsinstallatie.

AFWERKING EN TECHNIEKEN:
CV op gas op V-1/GV/V en airco op V2/V3 - Dubbel HR glas in Alu - parlofonie - brandtrap/brandcentrale (veiligheidsattest), waterontkalker - koepel in wachtzaal met afstandsbediening - aparte tellers voor praktijk en privé - inbouwspots - rookmelder - Hoogte leefruimtes ca 2,88 m / kelder: ca 1,90 m.

STEDENBOUWKUNDIGE INLICHTINGEN:
Bestemming: woongebieden met cultureel- historische en/of esthetische waarde
Vergunningen: wordt geacht vergund te zijn (BJ 1947) - verbouwing: vergund
Verkaveling: neen
Geen gerechtelijke maatregelen opgelegd
Voorkooprecht: neen
Mogelijk overstromingsgevoelig gebied.