Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT / VENDU - COMPROMIS IN OPMAAK ! Mooi perceel bouwgrond voor open bebouwing met een oppervlakte van ± 9a 60ca. Goede verbindingen met privaat vervoer richting Leuven en Haacht. Perceelsbreedte: ± 16,60m. Bouwbreedte: ± 9m. Lot 1 uit een goedgekeurde verkaveling dd. 30 april 2020 (OMV_2020009030). Oriëntatie: westen. Gvg, Wglk/Ag, Gmo, Gvkr, Vv. Het grootste deel van de bouwgrond is gelegen in het gRUP "Nederzettingsstructuur Woonfragmenten fase 1 WF38". De eigendom ligt voor een klein deel vooraan (stukje voortuin) in een effectief overstromingsgevoelig gebied.

SAMENVATTING STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN :
De voorschriften van de verkaveling dienen gevolgd te worden welke verwijzen naar de voorschriften van het gRUP. Zie downloads rechts voor deze voorschriften.

DIVERSEN :
Een opmetingsplan zal nog worden opgemaakt door Landmetersbureel Dekrem. De kosten van de opmeting bedragen 750 € (+ 21 % BTW) en zijn ten laste van de koper, welke ook de kosten voor het opmaken van een verkavelingsakte zal dragen.

STEDENBOUWKUNDIG :
Stedenbouwkundige vergunning : nee
Stedenbouwkundige bestemming : grootste deel vooraan in een woongebied met landelijk karakter, het deel achteraan in een agrarisch gebied. De eigendom is voor het grootste deel gelegen in het gRUP "Nederzettingsstructuur Woonfragmenten fase 1 WF38".
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Voorkooprecht : nee
Verkavelingsvergunning : ja (OMV_2020009030)
De eigendom ligt voor een klein deel vooraan (stukje voortuin) in een effectief overstromingsgevoelig gebied.