Verkocht

Beschrijving

Uniek gelegen bouwgrond van 10a 90ca voor open bebouwing op een rustige locatie. Midden in de natuur aan de rand van natuurgebied. Deze grond maakt als lot 1 deel uit van een goedgekeurde verkaveling OMV_2019098026. Deze bouwgrond wordt verkocht inclusief de achterliggende percelen loten 3 en 3A die in natuurgebied liggen. De totale oppervlakte komt zo op 22a 70 ca.
Gelegen in effectief overstromingsgevoelig gebied, type T100 (risico bij een hevige bui die zich eenmaal om de 100 jaar voordoet). Er zijn dus bijkomende voorwaarden/bouwvoorschriften van toepassing. Niet gelegen in een risicozone voor overstromingen. Het terrein dient nog definitief opgemeten te worden. Kosten voor de koper, die ook zijn aandeel in de verkavelingsakte zal dragen.

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN:
Zie download rechts. De rode tekst is van toepassing (wijziging aan de initiële voorschriften).

AFMETINGEN:
Zie plan bij download rechts.
Het perceel zal nog definitief opgemeten worden door Landmetersbureel Dekrem. De kosten (850,00 € + 21% BTW) zijn ten laste van de koper, die ook de kosten in de verkavelingsakte dient te dragen.

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE:
Verkavelingsvergunning afgeleverd: Nr OMV_2019098026
Geen andere omgevingsvergunningen.
Geen voorkooprecht.
Geen gerechtelijke maatregelen opgelegd.
Bestemming: bouwgrond ligt in woonparkgebied. De achterliggende loten liggen in natuurgebied.
Gelegen in een effectief overstromingsgevoelig gebied type T100 (risico bij een hevige bui die zich eenmaal om de 100 jaar voordoet).
Niet gelegen in een risicozone voor overstromingen.