Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT - COMPROMIS IN OPMAAK !
Instapklaar, lichtrijk dakappartement met kelder en autostaanplaats. Dit appartement met 136 m² bewoonbare oppervlakte bevindt zich in een kleinschalige residentie in de dorpskern van Wespelaar, op wandelafstand van alle faciliteiten. Het appartement beschikt naast de ruime leefruimte met open keuken over een inkomhal met toilet, twee slaapkamers en een badkamer. Via een uitschuiftrap kan je naar de afgewerkte zolderruimte zodat een derde slaapkamer of hobbyruimte mogelijk is. Inbegrepen in de prijs is een kelder en een autostaanplaats achter het gebouw. Voor de sportievelingen is het sportcentrum Den Dijk en het natuurdomein Haachts Broek vlakbij. Goede verbindingen met openbaar en privatief vervoer. EPC-score 641.

INDELING:
Ondergronds: bergkelder (ca 7 m²)
Gelijkvloers: inkomhal van appartement met brievenbus. Autostaanplaats achter het gebouw.
Tweede verdieping links: inkomhal die toegang geeft tot het toilet, twee slaapkamers, de badkamer (ligbad met douche in bad, wastafel, aansluiting wasmachine/droogkast) en de living met open keuken (koelkast, kookplaat, oven, dampkap). In de living is een luik met uitschuiftrap die uitgeeft op de ingerichte ruimte erboven.

AFWERKING:
Schrijnwerk: dakramen met zonwering, dubbel hoogrendementsglas
Vloeren: keramische tegels en tapijt
Muren: bepleisterd en geschilderd
Plafonds: bepleisterd en geschilderd

DIVERSEN:
Verwarming met elektrische accumulatiekachels, airco, het meubilair is (indien gewenst) gedeeltelijk inbegrepen in de prijs. Verlichting blijft. Gemeenschappelijke kosten: ong. 100 € p.m. Ingemaakte kasten in slaapkamers en derde kamer.

STEDENBOUWKUNDIG:
Bestemming: woongebied
Voorkooprecht: neen
Vergund: ja
Verkaveling: neen
Geen gerechtelijke maatregelen opgelegd
Het onroerend goed is gelegen in beschermingszone rond een waterwingebied.