Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT - COMPROMIS IN OPMAAK - Recente vakantiewoning (2020) in recreatiegebied op 425 m². Deze woning in houtskeletbouw is volledig geïsoleerd en zeer energiezuinig door de warmtepomp (lucht). De eigendom is gelegen in een gebied voor weekendverblijven, op wandelafstand van de Dijle en omgeven door bossen en velden. Deze vakantiewoning is de ideale plaats om tot rust te komen! Er zijn twee slaapkamers en een volledig ingerichte open keuken, badkamer met douche, berging en apart toilet. De bewoonbare oppervlakte is 68 m², maar deze worden maximaal ingevuld. De drie parkeerplaatsen en het mooie zonneterras zijn zeker een meerwaarde. Achteraan prachtig uitzicht op natuurgebied.

INDELING: (zie plan bij download rechts)
Voortuin met drie parkeerplaatsen, woonunit met leefruimte en open keuken, berging, badkamer, toilet en twee slaapkamers.
Bijkomend: twee tuinbergingen.

DIVERSEN:
Warmtepomp (lucht) met drie units: airco en verwarming. Aansluiting wasmachine en droogkast in de berging. Keuken: vaatwasser, Amerikaanse koelkast, kookplaat, oven, dampkap. Overal kabel en internet, dimbare spots, draai/kipramen in PVC met HR-glas met gordijnen en horren.

ENERGIE:
Energiepeil 39, EPC score: 93: zie attest bij downloads rechts

STEDENBOUWKUNDIGE VERMELDINGEN:
Stedenbouwkundige vergunning : ja
Stedenbouwkundige bestemming : recreatiegebied
Dagvaarding en herstelvordering : nee
Voorkooprecht : nee
Verkavelingsvergunning : nee
De eigendom is gelegen in het Provinciaal RUP "DeelRUP 6 Binnenbeekweg - Keerbergenbroek deel 1". Zie voorschriften bij downloads rechts. Domicilie niet toegestaan.