Verkocht

Beschrijving

In de charmante dorpskern van Schriek vind je in de rustige residentie Sint-Jan, dit mooi gelijkvloerse appartement (2006) met zonnig terras, 2 slaapkamers en carport met berging. 90 m² oppervlakte, afgewerkt met de beste materialen en in perfecte staat onderhouden. Grootste troeven zijn de lichtrijke ruime living met open keuken met alle toestellen en kookeiland en het terras achteraan. Er is een berging met grote ingemaakte bergkast en ook in de master bedroom is de wand volledig bezet met ingemaakte kasten. Vanaf het terras is er rechtstreekse toegang tot de carport met een ruime fietsenberging. De toegang voor de wagen naar de carport gebeurt via de Ommeweg en vanaf de carport heb je rechtstreeks toegang tot het appartement. Scholen, kinderopvang, supermarkt, bank, horeca, bakker, apotheker enz... in de onmiddellijke omgeving. Bushalte op 100 m. Goede verbindingsmogelijkheden met privaat en openbaar vervoer. Gezien de kleinschaligheid van deze residentie (slechts 6 appartementen verdeeld over twee blokken) zijn de algemene kosten vrij laag. Ideaal voor een alleenstaande, een startend koppel of een ouder koppel dat wenst te wonen op het gelijkvloers. Goede EPC score: 188.

INDELING: zie plan bij download rechts
Gemeenschappelijke inkomhal (naar 2 appartementen), inkom rechtstreeks in de woonkamer met open keuken. Vestiaire onder de trap. Gang met achtereenvolgens: berging met brander en aansluiting wasmachine en droogkast en spoelbak, apart toilet, badkamer (bad met douche in bad, lavabo in meubel), slaapkamer 1, slaapkamer 2 met toegang tot terras. Terras met toegang naar carport (29 m²).
Apart: carport met fietsenberging.

AFWERKING:
Vloeren: tegels, laminaat
Muren: behangen, geschilderd
Plafond: geschilderd pleisterwerk

DIVERSEN: Verwarming op gas (ketel Vaillant - label HR+) met radiatoren. Overal HR-glas in Alu, achteraan elektrische zonwering. Keuken uitgerust met vaatwasser, combi-oven, vitro-keramische plaat, koelkast, dubbele spoelbak en eiland. Alles in perfecte staat. Brandalarm. Ingemaakte kasten in berging en slaapkamer 1 tot plafondhoogte. De raamdecoratie is inclusief!

STEDENBOUWKUNDIG:
Bestemming: woongebied
Geen voorkooprecht
Gelegen in een niet vervallen verkaveling
Geen gerechtelijke maatregelen opgelegd
Vergunning verkregen
Niet gelegen in een risicogebied voor overstromingen of in een overstromingsgevoelig gebied