Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT - VENDU / COMPROMIS IN OPMAAK!
Dit recente gezellige appartement, afgewerkt met de beste materialen, met twee slaapkamers, een ondergrondse autostaanplaats en een ruime kelderberging in een kleinschalige rustige residentie in het centrum van de bruisende dorpskern van Haacht, op wandelstand van winkels, horeca en diensten, is werkelijk een pareltje. In de residentie is eveneens een fietsenstalling aanwezig en de ruime lift is ook geschikt voor minder-valide personen.
Met de stijgende prijzen voor bouwmaterialen en energie, is dit energiezuinig appartement (E44 - Label A) zeker een goed alternatief voor wie wenst te investeren in een nieuwbouwappartement. Dit appartement, met een bewoonbare oppervlakte van 79 m², een terras van 8 m² en een autostaanplaats met mogelijkheid tot opladen elektrische fiets/auto, is immers zo goed als nieuw en kan alleen in waarde stijgen. Zeker een bezoekje waard!

INDELING: (afmetingen: zie plan bij downloads rechts)
-1: autostaanplaats ondergronds, nabij de lift met aansluitend een ruime kelderberging met stroom voor opladen elektrische fiets of auto.
GV: ruime inkomhal met brievenbussen en videofoon, toegang tot ruime lift
Appt: Inkomhal met links twee slaapkamers, een badkamer met inloop(regen)douche, een dubbele wastafel in meubel en een handdoekdroger, apart toilet (hangtoilet en handwasbakje). Ruime leefruimte met open keuken, ingericht met alle toestellen.
Ruime berging met alle technieken en aansluiting wasmachine/droogkast. Terras met open zicht, rustig gelegen aan de achterzijde van het gebouw.

AFWERKING:
Vloeren: keramische vloeren en laminaat
Muren: bepleisterd, geschilderd, betegeld
Plafonds: bepleisterd, geschilderd
Schrijnwerk: PVC ramen met HR-glas en horren, raamdecoratie (stores en gordijnen) inclusief
Deuren: brandwerende en inbraakveilige voordeur, volle binnendeuren en glazen deur.

TECHNIEKEN:
Ventilatiesysteem type C / Waterontharder / Verwarming/warm water: Hoogrendementsketel Vaillant op gas / Aansluiting internet / Videofoon / Airco / Verlichtingsarmaturen inclusief.

STEDENBOUWKUNDIG:
Vergunning: JA
Bestemming: Woongebied
Verkaveling van toepassing: NEEN
Voorkooprecht: NEEN
GEEN gerechtelijke maatregelen opgelegd.
Gelegen in het RUP "Centrum Haacht - art. 1 Kerngebied".
NIET gelegen in een overstromingsgebied of een afgebakende oeverzone