Verkocht

Beschrijving

Residentie Dijleland is gelegen middenin het centrum van Haacht, tussen de Stationsstraat en het Klapgat. Met de wagen is het project vlot bereikbaar via het Klapgat, dat in verbinding staat met de Stationsstraat d.m.v. een voetgangersdoorgang. Het centrum van Haacht bereik je te voet in één minuut.
Busverbindingen vanuit het centrum gaan naar Mechelen, Leuven, Brussel en alle buurtgemeenten.
Aansluiting op autosnelwegen E19 en E314 is op 10km.
Het bruisende centrum van Haacht biedt u met tal van winkels, horeca-zaken, de wekelijkse versmarkt en alle denkbare faciliteiten een uitstekende woonomgeving.
De groene ruimte rondom Haacht met de meanderende Dijle is een idyllisch recreatiegebied voor fietsers en wandelaars van alle leeftijden.
De voetgangersdoorgang tussen Stationsstraat en Klapgat wordt ’s avonds afgesloten voor maximale rust en privacy.

WONEN IN HAACHT

Haacht is een prachtige en levendige gemeente! Met zijn uitstekende ligging tussen Mechelen en Leuven, én in de nabijheid van Brussel, is het een parel in Vlaams-Brabant.
Het handelscentrum behoort tot de aantrekkelijkste shoppinggemeenten van Vlaanderen - zo blijkt uit recent onderzoek - en tal van horecazaken bieden voor ieder wat wils.
Wonen in Haacht combineert een aangename dorpssfeer met troeven van een stad.
Haacht biedt, met zijn 14.500 inwoners, alle openbare faciliteiten zoals scholen, sportinfrastructuur en cultuur.
De slogan ‘HAACHT, gemeente met toekomst’ is niet zomaar uit de lucht gegrepen!


TIJDLOOS

Het project Dijleland biedt met zijn tijdloze architectuur een goede mix van ruime appartementen met twee slaapkamers, enkele penthouses en een paar compactere appartementen. Elk appartement is voorzien van één of twee terrassen of een tuinzone en verdiepingshoge ramen die voor maximale lichtinval zorgen. In combinatie met een overwegend zuid-gerichte oriëntatie geeft dit een uiterst aangenaam leefcomfort.

De commerciële ruimtes die de gelijkvloerse verdieping langs de Stationsstraat innemen, krijgen een kwalitatieve invulling en geven zo het project Dijleland een hoogwaardig cachet.


SLEUTEL-OP-DE-DEUR

De appartementen zijn volledig sleutel-op-de-deur afgewerkt, inclusief badkamer en volledig uitgeruste keuken. Alle ruimtes worden voorzien van een kwalitatieve vloerafwerking. Uiteraard zal dit gebeuren volgens de keuzes van de klant. Onze appartementen zijn uiterst duurzaam en energiezuinig en combineren een hedendaagse en tijdloze architectuur met een functioneel opgebouwde indeling.


KEUKEN

De keuken is samen met de leefruimte het hart van elk appartement. Omwille van deze reden kan de koper zijn keuken zelf modelleren en inrichten vertrekkend van het budget voorzien in het lastenboek. Verschillende opstellingen, materiaalkeuzes en kleurcombinaties zijn mogelijk. U krijgt hierbij professionele ondersteuning.


BADKAMER

Ook de badkamer is een persoonlijke keuze. Net zoals bij de keuken, beslist u zelf over de inrichting van uw badkamer, vertrekkend van het budget uit het lastenboek. In de ruime showroom van onze sanitair-leverancier zal u persoonlijk en professioneel ondersteund worden bij uw keuzes.


INRICHTING

Elk appartement is voorzien van videofoon en speaker zodat u kan zien wie er bij u aanbelt en de deur vanuit het appartement kan openen. Elk appartement is bereikbaar via een lift die rolstoeltoegankelijk is. Alle liften geven toegang tot de ondergrondse garage.


ENERGIE

Energie is een belangrijk thema in het hedendaags bouwen. Het project wordt gerealiseerd onder het toezicht van een studiebureel EPB. Naast het verplicht E-peil van E40, zal er gestreefd worden naar BEN (Bijna Energie Neutraal), zodat het project Dijleland voorzien is op de toekomst.