Verhuurd

Beschrijving

VERHUURD

Deze open bebouwing is gelegen in Keerbergen en heeft een bewoonbare oppervlakte van 140 m². Het huis heeft één slaapkamer en één badkamer. De tuin is georiënteerd op het zuidwesten en biedt de hele dag door zon. Er zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar op het terrein. Mooi open zicht op de groene omgeving.

De woning is standaard ingericht en biedt goede verbindingsmogelijkheden naar de omliggende steden en dorpen. Centrum van Keerbergen en van Haacht op 2 Km. De EPC-waarde van het huis is momenteel 507 en het heeft een energielabel F. Er wordt wel nog extra isolatie voorzien (spouwmuren en extra dakisolatie).

Kortom, deze open bebouwing is een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een rustige omgeving met goede verbindingen. Met één slaapkamer en één badkamer is het ideaal voor singles of koppels die op zoek zijn naar een comfortabele en gezellige woning.
Afspraken enkel te boeken via mail naar: info@dekrem.be !


INDELING:
Inkomhal met toegang tot de keuken (rechts) en de lichtrijke leefruimte (links). In de keuken is nog een berging. Van uit de leefruimte heb je toegang tot de slaapkamer, met aansluitend de vernieuwde badkamer met douche en toilet. Van uit de keuken heb je toegang tot de veranda met aangrenzend gastentoilet en stookruimte/wasplaats.

DIVERSEN:
Verwarming op stookolie - parkeren op het terrein toegestaan (aangrenzende garage is niet inbegrepen in de huur). HWB: 3 maand - contract: 1 jaar vast dat overgaat in klassieke 3-6-9 indien geen opzeg door 1 van de partijen het eerste jaar - Plaatsbeschrijving wordt opgemaakt op gemeenschappelijke kosten door een expert: 185,00 € per partij (+21% BTW).
De woning is volledig opnieuw geschilderd. Er zijn rolluiken aan de zuidkant van de woning.