Verhuurd

Beschrijving

Ruime en comfortabele woning met twee ruime slaapkamers en één kinderkamer (of bureau). Alles op het gelijkvloers. Gelegen in een rustige en groene omgeving. Totale oppervlakte 200 m².
De tuin, georiënteerd op het zuiden, biedt de mogelijkheid om te genieten van de zon en de natuur.
Naast de waterontharder zijn er twaalf zonnepanelen die zorgen voor de nodige stroom.
EPC: energielabel F. Wat betreft parkeermogelijkheden, zijn er drie parkeerplaatsen beschikbaar, naast de garage en nog een kleine aparte garage.
Zeer goede verbindingsmogelijkheden met privaat en openbaar vervoer naar Leuven, Haacht, Rotselaar. Bushalte op de hoek van de straat.
HP: 1.150 euro p.m. - 2 maand huurwaarborg - een plaatsbeschrijving zal opgemaakt worden op gemeenschappelijke kosten (huurder/verhuurder).

INDELING:
Inkomhal met toilet en toegang naar leefruimtes en slaapkamers. Leefruimte in L-vorm met haardcassette. Gesloten keuken, ingericht met toestellen (oven, koelkast, kookplaat met dampkap, vaatwasser, dubbele spoelbak). Berging met rekken. Badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo in meubel en tweede toilet. 2 ruime slaapkamers en 1 kinderkamer.
Garage met elektrische poort en technieken.

DIVERSEN:
Ramen in aluminium met dubbel glas, mooie aangelegde tuin, aparte garage naast de woning.
Waterontharder, Cv-ketel op stookolie, 12 zonnepanelen. EPC label F. 3 rookmelders.
Een plaatsbeschrijving wordt uitgevoerd door Vastgoedexperts. Kostprijs: 447,70 euro, te verdelen (50/50) tussen huurder en verhuurder. Kleine huisdieren toegelaten.
De huurder dient in te staan voor het onderhoud van de tuin in onberispelijke staat.
Watertoets: Perceel en gebouw: score A.