Verhuurd

Beschrijving

Deze halfopen bebouwing in een doodlopende straat, met een aangename lichtrijke leefruimte, drie slaapkamers en een zuidwest gerichte tuin, ligt op wandelafstand van het centrum van Haacht met alle faciliteiten, winkels, scholen, kinderopvang en openbaar vervoer.

De woning werd steeds goed onderhouden, is pas geverfd en in de open keuken werden enkele keukentoestellen (kookplaat/combi-oven) pas vernieuwd. In september zal het gras in de volledig omheinde tuin heraangelegd worden, zodat alles er pico-bello bij ligt voor de nieuwe huurders. De verwarming op gas (HR-ketel Vaillant) en de goede isolatie van de woning zorgen ervoor dat je energiezuinig huurt (EPC label B).
Naast de drie slaapkamers (waarvan de master bedroom met ingemaakte kasten) is er uiteraard nog een badkamer op de verdieping en op het gelijkvloers een berging met aansluiting voor wasmachine, vaatwasser en droogkast en een garage. Bijkomend extra parking voor de deur. Geen probleem met hard water, er is reeds een waterontharder aanwezig. En om al je spullen op te bergen, is er nog een ruime bergzolder.
HP: €1050,00 p.m. - HWB: 3 maand.
Een plaatsbeschrijving zal bij intrede opgemaakt worden op gemeenschappelijke kosten (huurder/verhuurder - 193,60 euro per partij, incl. BTW). Een indelingsplan vind je terug bij de downloads zodat je aan de hand van de afmetingen de woning al kunt indelen naar wens. Nog niet overtuigd? Plan dan snel een bezoek!