Verhuurd

Beschrijving

Ruime halfopen bebouwing met 174 m² bewoonbare oppervlakte. Aangename grote ruimtes en een private tuin met zonneterras, zuidwest gericht. Inrit met parkeerplaats voor 1 wagen via een poort en 1 parkeerplaats voor de poort. De zonnepanelen, zichtbaar op de foto's bedienen enkel de handelszaak. Verwarming is op stookolie, eigen teller voor elektriciteit, gemeenschappelijke teller voor water, met tussenteller. Abonnement Telenet loopt via de zaak (TV en onbeperkt internet - 60 euro per maand). Indeling: inkom in de leefruimte, toilet, links een open keuken (30 m²) met veel kastruimte en rechts twee grote leefruimtes (50 m²). Verder een wasplaats en de stookruimte. Boven is er een ruime kamer met dressing (24 m²) , een badkamer en een zeer ruime kamer van 40 m²! Via de keuken en de wasplaats is er toegang tot de tuin met zonneterras. De hagen worden door de eigenaar onderhouden en de kostprijs wordt evenredig verdeeld. Huurprijs is 1.100 euro per maand + 60 euro voor internet/TV en 50 euro provisie, jaarlijks te verrekenen, voor water en snoeien van de hagen.
Het huurcontract start met 1 jaar vast. Indien er geen opzeg is van 1 van de partijen, gaat dit automatisch over in een contract van negen jaar, waarbij het eerste jaar meetelt.
Gunstig EPC: 347, label C. Huurwaarborg 3 maand. Plaatsbeschrijving door VGE op gemeenschappelijke kosten (€ 151,25, incl BTW, p.p.).
Indelingsplan: zie downloads rechts