Verhuurd

Beschrijving

Gloednieuwe lage-energiewoning in halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, garage en tuin. Zeer rustige ligging langsheen een verkeersluwe straat op korte afstand van het centrum van Haacht. De woning is volledig geschilderd, voorzien van armaturen, raamdecoratie en de laatste technieken. Huurcontract : standaard huurcontract (3-6-9). EPC-bouw in opmaak en zal binnen de wettelijke termijn worden overhandigd aan de huurder. Bruto vloeroppervlakte : ± 166m².

INDELING :
Gelijkvloers :
Inkomhal (trap naar de verdieping), toilet (hangwc, lavabo), living (schuifraam naar terras), open keuken (greeploze aanbouwkasten, kookeiland met vaatwasmachine en spoelbak met afdruipvlak, kastenwand met torenijskast, dampkap, vitrokeramische kookplaat en combi-microgolfoven, buitendeur), berging (douche, aansluiting wasmachine en droogkast), garage (automatische sectionaalpoort, watermeter en digitale gas- en elektriciteitsmeter, zekeringenkast, waterverzachter).

Verdieping :
Nachthal, badkamer (ligbad, inloopdouche met glazen wand, 2 lavabo's in meubel, aanbouwkasten, handdoekdroger), drie ruimte slaapkamers.

AFWERKING :
- Vloer : keramische tegels, keramisch parket.
- Muren : geschilderd pleisterwerk, betegeld.
- Plafond : geschilderd pleisterwerk.

AFMETINGEN :
Zie indelingsplannen bij downloads rechts.

DIVERSEN :
Vloerverwarming op gas. Draai- en kiepramen in aluminium met dubbele beglazing (HR), voorzien van horren. Elektriciteit conform AREI. Verluchtingssysteem C+. De voor- en achtertuin worden in de komende weken aangelegd, evenals het terras. Het gazon zal worden ingezaaid in het latere voorjaar.
De plaatsbeschrijving zal worden opgemaakt door de verhuurder.