Verhuurd

Beschrijving

Erkende assistentiewoning voor actieve en sociale 65 plusser(s) (of zorgbehoevend) met alle moderne comfort in residentie De Mouterij. Je wenst langer zelfstandig te wonen in een veilige omgeving, aangepast aan de toekomst wanneer jij of je partner wat minder mobiel worden en wat meer zorg nodig is? Dan is deze assistentiewoning, met een bewoonbare oppervlakte van 87 m² en twee slaapkamers zeker iets voor jou. In het centrum van Haacht op een toplocatie vertoef je in een buurt vol leven in een kring van leeftijdsgenoten, zodat je ook een sociaal leven kunt onderhouden. In de nabijgelegen brasserie (opening midden 2022) en in de gezellige ontmoetingsruimte in de residentie kun je vrienden en familie ontmoeten. De woonassistent staat je bij wanneer je hulp nodig hebt en het noodoproepsysteem zorgt voor onmiddellijke noodinterventie. De volledige residentie is rolstoeltoegankelijk. Bovendien is dit appartement zeer energiezuinig: energielabel A, E-peil 43.

De huurprijs van 875 euro (wooncomponent) is berekend op 30 dagen. Bijkomend is er de dienstverleningscomponent aan 10,31 euro per dag. Er is mogelijkheid tot het huren van een ruime garagebox met stopcontacten voor het opladen van je elektrische wagen aan 80 euro per maand (berekend op 30 dagen). Individuele tellers voor water, gas en elektriciteit. Na aanvaarding door Zorgbedrijf Vlaanderen kun je een verblijfsovereenkomst afsluiten. Graag een persoonlijk contact of een bezichtiging aanvragen? Bel Carl op 0474/91.09.14.

INDELING (zie plan bij download rechts)
Inkomhal, badkamer volledig aangepast volgens de normen. Via de gang met 2 slaapkamers, waarvan 1 met een ruime ingemaakte kleerkast, kom je in de ruime living met een open keuken (kookplaat inductie, koelkast, vaatwasser en combi-oven). Verder is er nog de berging met alle technieken (ventilatiesysteem C+, hoog rendement verwarmingsketel op gas, waterontharder, aansluiting internet/telefoon, wasmachine en droogkast).

DIVERSEN:
Draai/kiepramen in aluminium met hoog rendement beglazing, Volledig geschilderd en van raamdecoratie voorzien (glasgordijnen, overgordijnen). Inclusief verlichting. Ruime kleerkast in de master bedroom. Rolstoeltoegankelijk. Fietsenstalling met elektrische oplaadpunten in het gebouw. Noodalarmknop in alle ruimtes. Ruime openbare parking op wandelafstand.

Verzekeringspakket inbegrepen in de dagprijs:
Familiale verzekering: 1. uw burgerlijke aansprakelijkheid 2. rechtsbijstand 3. fietsbijstand bij pech onderweg
Verzekering van de inboedel van uw assistentiewoning.

INHOUD VAN DE VERSCHILLENDE COMPONENTEN
Zie document bij downloads rechts.