Verhuurd

Beschrijving

Erkende assistentiewoning voor actieve en sociale 65 plusser(s) (of zorgbehoevend) met alle moderne comfort op de derde verdieping in residentie De Mouterij. Je wenst langer zelfstandig te wonen in een veilige omgeving, aangepast aan de toekomst wanneer jij of je partner wat minder mobiel worden en wat meer zorg nodig is? Dan is deze assistentiewoning, met een bewoonbare oppervlakte van 92,40 m² en een groot zonnig dakterras van ca 39 m² met een prachtig uitzicht, zeker iets voor jou. In het centrum van Haacht op een toplocatie vertoef je in een buurt vol leven in een kring van leeftijdsgenoten, zodat je ook een sociaal leven kunt onderhouden. In de nabijgelegen brasserie (opening midden 2022) en in de gezellige ontmoetingsruimte in de residentie kun je vrienden en familie ontmoeten. De woonassistent staat je bij wanneer je hulp nodig hebt en het noodoproepsysteem zorgt voor onmiddellijke noodinterventie. De volledige residentie is rolstoeltoegankelijk. Bovendien is dit appartement zeer energiezuinig: energielabel A, E-peil 43.

De huurprijs van 945 euro (wooncomponent) is berekend op 30 dagen. Bijkomend is er de dienstverleningscomponent aan 10,31 euro per dag. Er is mogelijkheid tot het huren van een ruime autostaanplaats aan 2,00 euro per dag. Individuele tellers voor water, gas en elektriciteit. Na aanvaarding door Zorgbedrijf Vlaanderen kun je een verblijfsovereenkomst afsluiten. Graag een persoonlijk contact of een bezichtiging aanvragen? Bel Carl op 0474/91.09.14.

INDELING (zie plan bij download rechts)
Inkomhal met gastentoilet, badkamer volledig aangepast volgens de normen met een tweede toilet. Via de gang met 2 slaapkamers kom je in de aangename living met een open keuken (kookplaat inductie, koelkast met diepvriesvak, vaatwasser en combi-oven). Verder is er nog de berging met alle technieken (ventilatiesysteem C+, hoog rendement verwarmingsketel op gas, waterontharder, aansluiting internet/telefoon, wasmachine en droogkast). Verder een ruim terras op het zuidwesten.

DIVERSEN:
Draai/kiepramen in aluminium met hoog rendement beglazing, Volledig geschilderd en van raamdecoratie voorzien (glasgordijnen, overgordijnen en horren). Verlichting wordt ook nog voorzien. Rolstoeltoegankelijk. Fietsenstalling met elektrische oplaadpunten in het gebouw. Noodalarmknop in alle ruimtes. Ruime openbare parking op wandelafstand.

Verzekeringspakket inbegrepen in de dagprijs:
Familiale verzekering: 1. uw burgerlijke aansprakelijkheid 2. rechtsbijstand 3. fietsbijstand bij pech onderweg
Verzekering van de inboedel van uw assistentiewoning.

INHOUD VAN DE VERSCHILLENDE COMPONENTEN
Zie document bij downloads rechts.