Verhuurd

Beschrijving

KANDIDAAT AANVAARD - HUURCONTRACT IN OPMAAK !
Dit volledig energetisch gerenoveerd herenhuis in Mechelen is de perfecte woning voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort, stijl en een goede locatie. Gelegen in een rustige woonwijk, biedt deze woning een ideale omgeving om te ontspannen en te genieten van het leven.
Met drie ruime slaapkamers en een grote polyvalente ruimte is er voldoende ruimte voor het hele gezin. Er is een bewoonbare oppervlakte van 170 m² en een kelder van 37 m². De open keuken is voorzien van alle toestellen. Een van de grootste troeven van deze woning is het prachtige stadstuintje.
Daarnaast biedt deze woning goede verbindingsmogelijkheden met openbaar en privaat vervoer: bus en trein op wandelafstand en gemakkelijke toegang tot de snelweg via de Ring.
De woning heeft een gunstige energiescore en is goed geïsoleerd. Dat resulteert in een laag energieverbruik, wat in deze tijden zeker niet onbelangrijk is.
Kortom, dit herenhuis in Mechelen biedt alles wat u zoekt in een ideale huurwoning.

INDELING: zie plan bij downloads
V-1: 37 m² kelders met alle technieken en aansluiting wasmachine
GV: Inkom met gang, met trap naar kelder en naar boven. Leefruimte (zithoek, eetplaats), ruime open keuken voorzien van alle toestellen, toegang naar stadstuintje. Toilet 1.
V1: Traphal, ruime slaapkamer, badkamer en 2e toilet
V2: Traphal, 2 slaapkamers.
V3: Polyvalente ruimte onder dak (30 m²!).

DIVERSEN:
Uitrusting keuken: Oven - microgolf - vaatwasser - koelkast met diepvries - dubbele spoelbak
Badkamer: inloop (regen)douche, dubbele wastafel in kasten, extra hangkasten
Verwarming: hoog rendement ketel op aardgas / spotjes in de plafonds / Regenwater voor toilet en tuinkraantje. / Terras 14 m²
Huurprijs: 1.550,00 euro per maand, Huurwaarborg 2 maand, plaatsbeschrijving wordt opgemaakt in onderling overleg tussen huurder en verhuurder.