Verhuurd

Beschrijving

Luxueus afgewerkt duplex appartement met 1 slaapkamer, bureau, 2 terrassen en afzonderlijke garagebox. Het appartement is gelegen in het centrum van Haacht op wandelafstand van winkels en openbaar vervoer. De afzonderlijke garagebox, voorzien van verlichting, automatische poort en stopcontact, is gelegen langsheen de Wespelaarsesteenweg op 2 minuten wandelen van de inkomdeur. Het appartement werd recent volledig gerenoveerd met degelijke materialen en is uitgerust met moderne technieken. Onmiddellijk beschikbaar. Geen gemeenschappelijke kosten. EPC : 175 (label B). Huurcontract : standaard (3-6-9). Oppervlakte : 133m² (zonder terrassen).

INDELING :
Gelijkvloers :
Inkomhal (trap naar verdieping, ingemaakte vestiairekast).

Verdieping :
Overloop (glazen deur naar de living, trap naar de dakverdieping), bureau, toilet (hangwc, lavabo), living (schruifraam naar terras, gashaard, tv-meubel, aanbouwkasten, airco), open keuken (keukenbladen in composiet, greeploze keukenkasten, dampkap, vitrokeramische kookplaat, heteluchtoven, Amerikaanse koelkast), bergplaats (gasketel, schabben, zekeringenkast).

Dakverdieping :
Nachthal, badkamer (hangwc, inloopdouche, inbouwkasten, 2 lavabo in meubel, spiegelkast), slaapkamer (schuifraam naar terras, ingebouwde kasten, airco), dressing (via slaapkamer).

Afzonderlijk : twee terrassen en garagebox.

AFMETINGEN :
Totale oppervlakte appartement : ± 133m² (excl. terrassen)
Terras 1 : 6,26 x 3,30 = ± 20,65m²
Terras 2 : 5,98 x 2,32 = ± 13,87m²

DIVERSEN :
Centrale verwarming op gas met radiatoren. Airconditioning in living/keuken en slaapkamer. Alarmsysteem met beweging- en magneetsensoren. Draai- en kiepramen in aluminium met dubbele beglazing en voorzien van horren. Dakramen voorzien van verduisteringen en automatische rollen. Het schuifraam in de living is uitgerust met een schuifhor, automatische zonnewering en - zonneluifel. Het schuifraam in de slaapkamer is voorzien van een schuifhor en van een automatisch pvc rolluik. Raamdecoratie en LED armaturen zijn voorzien. Vloeren in natuursteen en parket.
Plaatsbeschrijving via eigenaar.