Verhuurd

Beschrijving

Recent gerenoveerd appartement met twee slaapkamers en een bureel (of derde kleine slaapkamer). Gelegen op de 7e (hoogste) etage van een rustige residentie. Nieuwe uitgeruste keuken, airco en CV op gas (nieuwe ketel). 115 m² bewoonbaar. Grote leefruimte met parket, zuid oriëntatie, met een prachtig uitzicht over de Stad. Kamers van 15,6 m², 9.25 m² en 8.32 m² en een klein terras. Badkamer uitgerust met twee lavabo's, douche in bad. Inkomhal met vestiairekast en parlofoon. Apart toilet. Inbegrepen: 2 bergkelders en een ondergrondse parkeerplaats! Op wandelafstand van het station van Mechelen, goede verbindingen met openbaar en privaat vervoer (20 min. tot Brussel, 15 tot Antwerpen). Alle tellers individueel. EPC 319 kWh. Conformiteitsattest van de Stad Mechelen afgeleverd! Onmiddellijk beschikbaar. HP: 795,00 € p.m. - Forfaitaire kost (voor alle gemeenschappelijke kosten): 100,00 € p.m.

INDELING
Op de 7e verdieping: hal met lift en trap. Vanuit de hal is er 1 deur die toegang heeft tot de inkomhal van het appartement en 1 deur rechtstreeks naar de keuken. In de inkomhal (parlofoon) zijn er ingemaakte kasten (vestiaire en technische ruimte) en toegang tot 1 slaapkamer, een apart toilet en de leefruimte. Vanuit de leefruimte is er toegang tot de keuken (voorzijde gebouw) die volledig nieuw is geïnstalleerd met alle toestellen en naar de overloop naar de achterzijde. Hier bevinden zich nog twee kamers en de badkamer. De badkamer geeft ook rechtstreeks toegang tot het toilet.

AFZONDERLIJK:
2 bergkelders ondergronds en een auto staanplaats.

DIVERSEN:
CV op aardgas met radiatoren (nieuwe HR condensatieketel), airco in grote slaapkamer en leefruimte, dubbele beglazing (HR-glas), plafondisolatie (hoogste verdieping), aparte individuele tellers voor water, gas en elektriciteit.
Conformiteitsattest Stad Mechelen - bezetting maximaal 7 personen. Kleine huisdieren zijn toegelaten, mits ze geen overlast veroorzaken (reglement inwendige orde residentie).

BEZICHTIGINGEN:
Onder huidige omstandigheden kan de makelaar niet aan de bezichtiging deelnemen en dient u het appartement alleen én op afspraak te bezoeken. Alle info op kantoor.