Verhuurd

Beschrijving

Word jij de eerste bewoner van dit luxueus afgewerkt en lichtrijk appartement met 3 slaapkamers in hartje Keerbergen? Met een bewoonbare oppervlakte van ca 125 m² mag je dit gerust een ruim appartement noemen.
Het appartement heeft aan de voor- en achterzijde terrassen voor een totale oppervlakte van 75 m², noord en zuid gericht, waardoor je altijd wel een zonnestraaltje kunt meepikken. Door de 12 zonnepanelen en de warmtepompen is het appartement zeer energiezuinig met een EPC-score van -32 - label A+. Het ventilatiesysteem zorgt bovendien voor een gezond binnenklimaat .
Voor het gebouw is er voor jou een private parkeerplaats voorzien, terwijl een openbare parking achter de hoek ligt. Langs de zijkant van het gebouw heb je toegang tot je eigen berging voor jouw fiets bv.
Voor het gebouw is er voor jou een private parkeerplaats voorzien, terwijl een openbare parking achter de hoek ligt. Langs de zijkant van het gebouw heb je toegang tot je eigen berging voor jouw fiets bv.
Ideaal voor een gezin met kinderen of voor wie graag een extra kamer wilt voor thuiswerk.
Goede verbindingsmogelijkheden met privaat en openbaar vervoer. Alle faciliteiten op wandelafstand.
Geniet van het gemak van de centrale ligging en de privacy van een dakappartement.
HP: 1.400 € p.m. / Geen gemeenschappelijke kosten / HWB: 3 maand / Plaatsbeschrijving op gemeenschappelijke kosten door externe firma.

INDELING:
Zie plan bij downloads.

UITRUSTING:
Keuken: inductie kookplaat en dampkap, koelkast en combi oven, vaatwasser.
Badkamer: inloopdouche, bad en dubbele wastafel in meubel.
Toilet: hangtoilet en handwasbakje.

DIVERSEN:
2 warmtepompen: Lucht/Water voor vloerverwarming leefruimte, gang, badkamer, toilet en berging. Lucht/Lucht voor de 3 slaapkamers (warm en koud) en de leefruimte (airco).
Videofoon.
Pomp op regenwaterput (5000 liter) voor toilet en, indien gewenst, ook voor de wasmachine.
Ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie.
Aansluiting laadpaal voorzien aan de parkeerplaats.

Plaatsbeschrijving door Vastgoedexperts: 302,50 €, inclusief 21% BTW, te verdelen (50/50) tussen huurder en verhuurder.