Verhuurd

Beschrijving

VERHUURD - DEJA LOUE - RENTED OUT
Dit moderne dakappartement in Haacht biedt een prachtig uitzicht over de omgeving.
Het appartement beschikt over een ruime, lichtrijke living met open ingerichte keuken, twee badkamers, twee slaapkamers en twee bergingen. Zowel de living als de twee slaapkamers hebben een terras.
Daarnaast is er ook een garage aanwezig, waarvoor nog één wagen kan worden geparkeerd. Er zijn ook parkeerplaatsen beschikbaar in de onmiddellijke omgeving en er is een grote fietsenstalling in het gebouw.
Met bouwjaar 2021 is het appartement zo goed als nieuw en met een EPC label A is het tevens zeer energiezuinig.
Het appartement is voorzien van een ventilatiesysteem type-D, wat zorgt voor een gezond binnenklimaat.
Met een bewoonbare oppervlakte van 121 m², is er zeker voldoende ruimte om comfortabel te wonen. De rustige ligging zorgt ervoor dat de bewoners kunnen genieten van een ontspannen sfeer, terwijl het centrum van Haacht toch op wandelafstand ligt.
HP: 1.250 € - provisie GK: 100,00 € - HWB: 3 maand - Plaatsbeschrijving op gemeenschappelijke kosten (50/50). Vrij vanaf 01/11/2023, maar kan vroeger, in samenspraak met de huurder.

INDELING: zie plan bij downloads
Inkomhal met toegang tot toilet, slaapkamer 1 (11 m²), badkamer 1 (inloopdouche en dubbele wastafel in meubel) en leefruimte met geïnstalleerde keuken (inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast en combi-oven). Naast de keuken ruime berging met aansluiting wasmachine/droogkast en alle technieken. Aangrenzend aan de leefruimte: zonneterras (14 m²). Verder badkamer 2 (bad, wastafel en 2e toilet), slaapkamer 2 (19 m²).
De twee slaapkamers hebben een terras (4 m²) en tussen de 2 slaapkamers ligt een 2e berging.
Afzonderlijk: Garagebox (stroomvoorziening) met 1 autostaanplaats ervoor.

TECHNIEKEN:
Zonnepanelen : 5 x 315 Wp = 1575 Wp (DC) Omvormer : AC vermogen 1100 W / Ventilatie type D met warmterecuperatie / Gedeeltelijk vloerverwarming / Verwarming op aardgas met HR-condensatieketel.

DIVERSEN:
Mogelijkheid over te nemen van huidige huurder: zonnescreens in de leefruimte - dressing in de slaapkamer - verlichting leefruimte - diepvries. Prijs o.t.k.