Verhuurd

Beschrijving

! IN OPTIE ! Handelseigendom op een toplocatie bestaande uit een winkelruimte met wc en keuken. De eigendom is gelegen in de galerij die de verbinding maakt met de parking Klapgat en de Stationsstraat. Door de sterke aangroei van de bevolking in het centrum (talrijke nieuwbouwappartementen), is dit de ideale gelegenheid om nu hier een zaak te beginnen! EPC-label : F. Oppervlakte : ± 90m². Type huurcontract: handelshuur of pop-up.

INDELING :
Onderaards : kruipruimte
Gelijkvloers : winkelruimte (2 buitendeuren, toog met roestvrije spoelbak (kan overgenomen worden)), installatie elektriciteit, aanbouwkasten, houten zitbank) etalageruimte met afwerking in steigerhout, lamellenwanden, winkeltoog (eventueel mee over te nemen), toilet (lavabo op meubel, wc, schuifdeuren, vochtafzuiging, automatische verlichting met sensor), keuken (boiler, dubbele roestvrije spoelbak met afdruipvlak (kan mee overgenomen worden), dampkap, handenwasbak (kan mee overgenomen worden), luik kruipruimte).

AFWERKING :
- Vloer : keramische tegels, laminaat.
- Muren : geschilderd vliesbehang, houten lambrisering, betegeld.
- Plafond : geschilderd vals plafond, spaanderplaten (type OSB).

AFMETINGEN :
Zie indelingsplan bij downloads rechts.

DIVERSEN :
Decentrale verwarming met infrarood panelen bevestigd aan het plafond. Alarmsysteem met bewegingsmelders en glasbreukdetectoren - mogelijkheid tot verbinding met meldkamer. Camerasysteem (kan overgenomen worden). Inbouw plafondspeakers. Beveiliging tegen stroomuitval.
Een plaatsbeschrijving wordt nog opgemaakt door VGE: kostprijs 393,25 € (incl. BTW) waarvan de helft ten laste van de huurder.