Verhuurd

Beschrijving

VERHUURD / DEJA LOUE !! - CONTRACT IN OPMAAK ! Mooi energiezuinig appartement met hoogwaardige afwerking in "De Mouterij" op het gelijkvloers. Het appartement is voorzien van 1 slaapkamer, badkamer, apart toilet, lichtrijke living, open ingerichte keuken en een zonnig terras op het zuiden. Goede ligging in het centrum van Haacht, op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer. Oppervlakte : ±. 58 m². Bijkomend ruime ondergrondse parkeerplaats inbegrepen dichtbij de lift (inbegrepen in de huurprijs). Afgesloten fietsenstallingen. E-peil: 44, label A. Onmiddellijk vrij. Gemeenschappelijke kosten : € 75/maand provisie.

INDELING : zie plan bij download rechts.
Inkomhal met toilet (hang-wc, lavabo), living met open keuken (oven, koelkast, vitro keramische kookplaat en een eiland met vaatwasser, spoelbak en veel opbergruimte, slaapkamer (11,2 m²), badkamer (lavabo in meubel, inloopdouche, handdoekdroger), berging (zekeringenkast, ventilatiesysteem, aansluiting wasmachine en droogkast en internet),

Afzonderlijk :
Terras 16,5 m², ondergrondse autostaanplaats.

AFWERKING :
- Vloer : keramische tegels.
- Muren : geschilderd pleisterwerk, betegeld.
- Plafond : geschilderd pleisterwerk.

DIVERSEN :
Afzonderlijke meters voor verbruik. Draai- en kiepramen met hoogrendementsbeglazing (1.0. W/m²K). Ventilatiesysteem C+. Overal verlichting en raamdecoratie. CV op aardgas met radiatoren. Videofoon. Inbraakveilige deur.
Een plaatsbeschrijving bij intrede wordt opgemaakt door Vastgoedexperts. De kosten hiervoor bedragen € 242,00 (incl. 21% btw) waarvan de helft ten laste is van de huurder. In het gebouw zijn er ruime afgesloten fietsenstallingen.