Verhuurd

Beschrijving

VERHUURD. HUURCONTRACT IN OPMAAAK.
Luxueus en ruim appartement (110 m²!) met twee slaapkamers en een ruim terras (Z-W gericht) op de gelijkvloerse verdieping van de residentie Hopveld op een boogscheut van het centrum van Haacht met alle faciliteiten. De living met open ingerichte keuken (50 m²!) is zeer lichtrijk door de grote raampartijen die uitgeven op het terras (19 m²) en de fraai aangelegde binnentuin. De master bedroom heeft een ruime dressing (totaal 14,5 m²), de tweede slaapkamer meet ca 10 m². De badkamer werd uitgerust met ligbad, douche en dubbele wastafel. Verder is er nog een apart toilet en twee bergingen (totaal: 8 m²). Inclusief: een ondergrondse parkeerplaats én een kelderberging. Individuele tellers. Gemeenschappelijke kosten (provisie) 85,00 € p.m. HWB: 2 maand. Plaatsbeschrijving in onderling overleg. EPB-attest: in aanvraag.

INDELING: zie plan bij download rechts.

Inkomhal, leefruimte met open ingerichte keuken met koelkast, vaatwas, combi-oven, kookplaat inductie en dubbele spoelbak, aansluitend berging/technische ruimte (ca 5.3 m²) met verluchtingssysteem, tellers, aansluitingen internet (Telenet en Proximus) en aansluiting wasmachine. Toilet met hangtoilet en handwasbakje, badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel in meubel, slaapkamer 1 (9,8 m²) met dressing (4,7 m²) en aansluiting tv, slaapkamer 2 (9,9 m²), tweede berging (ca 2,7 m²).

Afzonderlijk:
Terras met toegang tot privé binnentuin, autostaanplaats in ondergrondse garage met toegang tot lift en aparte kelderberging.

DIVERSEN:
Elektriciteit op zonnepanelen (2), Ventilatiesysteem type C van Renson met bediening via smartphone, verwarming op gas: HR ketel van Vaillant met radiatoren, draai/kiepramen en schuifraam met dubbel HR glas en horren. Individuele tellers voor water, gas en elektriciteit. 3 tv aansluitingen. Videofoon, programmeerbare thermostaat.