Verhuurd

Beschrijving

Mooi energiezuinig appartement met hoogwaardige afwerking in het nieuwbouwproject "De Mouterij" op het gelijkvloers. Het appartement is voorzien van 2 slaapkamers, badkamer, apart toilet, lichtrijke living, open keuken en een terras. Goede ligging in het centrum van Haacht, op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer. Oppervlakte : ± 75 m². Oriëntatie terras : oost. Bijkomend ruime ondergrondse parkeerplaats inbegrepen in de huurprijs dichtbij de lift. Eerste gebruik! E-peil : 45. Onmiddellijk vrij. Gemeenschappelijke kosten : € 80/maand forfaitair. Conformiteitsattest door de gemeente Haacht afgeleverd.

INDELING :
Inkomhal, living met open keuken (oven, koelkast met vriesvak, vitrokeramische kookplaat en een eiland met vaatwasser, spoelbak en veel opbergruimte, toilet (hang-wc, lavabo), slaapkamer 1 (11,2 m²), slaapkamer 2 (10 m²), badkamer (2 lavabo's in meubel, handdoekdroger, inloopdouche, opbergkast), berging (zekeringenkast, ventilatiesysteem, aansluiting wasmachine en droogkast en internet),

Afzonderlijk :
Terras (+/- 7,5 m²), ondergrondse autostaanplaats.

AFWERKING :
- Vloer : kerlite.
- Muren : geschilderd pleisterwerk, betegeld.
- Plafond : geschilderd pleisterwerk.

DIVERSEN :
Afzonderlijke meters voor verbruik. Draai- en kiepramen met hoogrendementsbeglazing (1.0. W/m²K). Ventilatiesysteem. Overal verlichting (dimbaar) en gordijnrails. Draai en kiepramen met horren. CV op aardgas met radiatoren. Videofoon.
Een plaatsbeschrijving bij intrede wordt opgemaakt door Vastgoedexperts. De kosten hiervoor bedragen € 242,00 (incl. 21% btw) waarvan de helft ten laste is van de huurder. In het gebouw is een vuilnislokaal en een ruime afgesloten fietsenstalling.