Verhuurd

Beschrijving

VERHUURD - HUURCONTRACT IN OPMAAK !! Dit appartement met 2 slaapkamers en een grote tuin heeft een aparte inkom met op het gelijkvloers de technische ruimte, toegang tot de achtergelegen tuin en de trap naar de eerste verdieping waar de woonruimtes zijn.
De inkomhal boven geeft toegang tot een ruime berging, de vernieuwde badkamer, een apart toilet, de twee slaapkamers en de aangename lichtrijke leefruimte. Vanuit de leefruimte bereik je de volledig geïnstalleerde keuken. Over de ganse lengte van living en keuken is er een terras met zonneluifel. Van op het terras heb je een weids uitzicht. In de tuin vind je nog een fietsenberging.
Voor de woning heb je nog 1 private parkeerplaats. Goede ligging nabij scholen, winkels en openbaar vervoer. Huurprijs: 895.00 euro p.m.. Er zijn géén gemeenschappelijke kosten. Bew. Opp. 130 m². Plaatsbeschrijving wordt opgemaakt op gemeenschappelijke kosten.

INDELING:
GV: inkomhal (14 m²) met technische ruimte en berging, toegang tot tuin en trap naar V1.
V1: inkomhal (10 m²) - berging (6 m²) - Slpk 1 (17,5 m²) - Slpk 2 (13 m²) - nieuwe badkamer met ruime douche, lavabo in meubel en aansluiting wasmachine - apart toilet met handwasbakje - leefruimte (36 m²) - keuken (11 m²) met koelkast met vriesvak, dubbele spoelbak, vitro keramische kookplaat, heteluchtoven - terras (14 m²) met zonneluifel.
Buiten: tuin met fietsenberging - autostaanplaats

DIVERSEN:
Ramen in PVC met dubbel glas, verwarming op gas (hoog rendementsketel Vaillant - 2012).
Plaatsbeschrijving wordt opgemaakt door Vastgoedexperts. Kostprijs 250.00 euro (excl. 21% BTW) en is voor de helft ten laste van de huurder.