Verhuurd

Beschrijving

Mooi en ruim appartement op de 2e verdieping met 2 slaapkamers, bureau, terras (±10m²) en bergkelder. Goede ligging in het centrum van Haacht, op wandelafstand van de Markt, nabij winkels, scholen en openbaar vervoer. Onmiddellijk vrij. EPC-score : 240 (label C). Geen lift. Maandelijks voorschot van € 50 voor het gebruik van de verwarming (op gas). Mogelijkheid tot het bijhuren van een afzonderlijke, ondergrondse autostaanplaats op ± 300m afstand van het appartement voor € 70 per maand.

INDELING :
Inkomhal, toilet (wc en lavabo), keuken (roestvrije spoelbak, vitrokeramische kookplaat, dampkap, ijskast, microgolfoven), nachthal, badkamer (lavabo, douche, aansluiting voor wasmachine), 2 slaapkamers, bureau en overdekt terras.

AFWERKING :
- Vloer : laminaat, keramische tegels op terras.
- Muren : geschilderd/behangen pleisterwerk, MDF-panelen.
- Plafond : geschilderd pleisterwerk, MDF-panelen.

AFMETINGEN :
Living: ±26,12 m²
Keuken: ± 8,13 m²
Terras: ± 9,71 m²
Slaapkamer 1: ± 13,95 m²
Slaapkamer 2: ± 11,54 m²
Bureau: ± 7,33 m²
Badkamer: ± 4,38 m²

DIVERSEN :
Ramen aan voorzijde voorzien van zonnewering met elektrische besturing.
Centrale verwarming op gas met radiatoren (jaarlijkse afrekening via calorimeters, tweejaarlijks onderhoud CV-ketel wordt pro rata aangerekend aan huurders). Ramen in pvc met dubbele beglazing (HR). Verbruik elektriciteit in gemeenschappelijke inkomhal wordt jaarlijks afgerekend.
Plaatsbeschrijving via een expert. Kosten hiervan voor de helft van de huurder.