Verhuurd

Beschrijving

Appartement met 2 slaapkamers gelegen op de 1e verdieping van het appartementsgebouw “De Beuken” horende bij het gebouwencomplex “Residentie De Beuken - De Populieren" op de woonsite Vekedries. Het appartementsgebouw staat ingeplant in een rustige groene omgeving vlakbij het dorpsplein van de gemeente Haacht, met op wandelafstand winkels, grootwarenhuis, horeca en een bushalte. Vlotte bereikbaarheid en verbindingsmogelijkheden met privaat en openbaar vervoer.
Door de drie gevels is er veel daglicht. Het appartement werd zeer goed onderhouden en dateert van 2008. Er is een zuidgericht terras met een zonnetent. Individuele tellers. De eigendom beschikt tevens over een ondergrondse ruime staanplaats (inclusief in de huurprijs). HP: 900,00 euro per maand. Geen bijkomende kosten voor de gemeenschappelijke delen.
E-peil 87.

INDELING :
Verdieping 1: Inkomhal, toilet met handwasbakje, badkamer uitgerust met douche, ligbad met jets, lavabomeubel en hangkast, slaapkamer 1, slaapkamer 2, berging, leefruimte met open keuken (volledig ingericht) en terras.
Verdieping -1: ruime autostaanplaats (4m breed).

GEMENE DELEN :
Inkomsas met brievenbussen, traphal met lift, ondergrondse parking: gepolierde betonvloer

AFWERKING :
- Vloer : keramische tegels, houten parket
- Muren : behangen, geschilderd, betegeld.
- Plafond : bepleisterd en geschilderd

DIVERSEN :
Centrale verwarming op gas met convectoren. PVC ramen met dubbele beglazing. Ventilatiesysteem Type C.
Een plaatsbeschrijving bij intrede wordt opgemaakt door Landmetersbureel Dekrem. De kosten hiervoor bedragen € 260,- incl. 21% BTW.