Verkocht

Beschrijving

Vrijstaande woning in een rustige en groene omgeving met 4 slaapkamers, open keuken en garage. De woning staat ingeplant op een ruim perceel met een straatbreedte van 28,05m en een diepte van 131,39m. Goede verbindingen met privaat- en openbaar vervoer door de nabijgelegen bushalten (Wijgmaalsesteenweg) en het treinstation van Wespelaar. EPC-score : 206. Vg, Wglk/Ag, Gmo, Vkr, Gvv. Oppervlakte : 34a 82ca. Oriëntatie tuin : noorden. De woning is vrij vanaf mei 2019.

INDELING :
Gelijkvloers : (hoogte: 2,50m)
Inkomhal (trap naar verdieping, bergkast onder trap), toilet (hangwc, lavabo), living (toegang naar terras en tuin), open keuken (keramische kookplaat, dampkap, vaatwasmachine, microgolfoven, heteluchtoven, ijskast, dubbele roestvrije spoelbak, aanbouwkaste, ontbijttafel), wasplaats (buitendeur, aansluiting wasmachine en droogkast), garage (stookketel, elektrische installatie, watermeter, manuele sectionaalpoort).

Verdieping :
Overloop, badkamer (ligbad, douche, 2 lavabo's in meubel, spiegelkast), slaapkamer 1, slaapkamer 2 (deurtje naar scheerzolder), slaapkamer 3, slaapkamer 4, toilet (hangwc).

Afzonderlijk :
Houten tuinhuis, schuilhok.

AFWERKING :
- Vloer : keramische tegels, laminaat, vinyltegels.
- Muren : glasvezelbehang, betegeld, geschilderd pleisterwerk.
- Plafond : behangen, geschilderd pleisterwerk.

AFMETINGEN :
Zie indelingsplan bij downloads rechts.

DIVERSEN :
Centrale verwarming op stookolie met radiatoren. Stookketel met boiler (160L) van het jaar 2012, merk "Optimaz". Draai- en kiepramen in meranti met dubbele beglazing en raamsloten. Alarmsysteem met binnensensoren en buitensirene. Elektrische installatie met dag- en nachttarief. Databekabeling in de slaapkamers. De tuin is volledig aangelegd en voorzien van omheiningen, tuinpoorten, verhardingen en groenaanplantingen. De twee herten kunnen blijven maar zijn niet verplicht over te nemen.

STEDENBOUWKUNDIG :
Stedenbouwkundige vergunning : ja
Stedenbouwkundige bestemming : eerste 50m in een woongebied met landelijk karakter, het overige in een agrarisch gebied.
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Voorkooprecht : ja (De Vlaamse Waterweg NV)
Verkavelingsvergunning : nee (nvt)
Achteraan het perceel loopt de voetweg (nr. 50) welke voor zijn volledigheid over de eigendom loopt.