Verkocht

Beschrijving

Eéngezinswoning in halfopen karakter met 4 slaapkamers, stallen, garages en diepe tuin. De woning is gelegen langsheen de Mechelsesteenweg met goede verbindingen richting Brussel, Leuven en Mechelen. Vg, Wglk/Ag, Gmo, Gvkr, Gvv. EPC-score : 1094. Oppervlakte : 11a 30ca. Oriëntatie tuin : oosten. KI 640 €

INDELING :
Kelder.

Gelijkvloers : (hoogte: 2,89m)
Inkom/zitplaats (inkomdeur, gemetste schouwmantel), slaapkamer 1 (schouw), eetplaats (trapsas naar kelder met elektrische installatie, trap naar opkamer en verdieping, schouw), keuken met open karakter (oven met keramische kookplaat, dampkap, ijskast met diepvriezer, roestvrije spoelbak, aanbouwkasten), badkamer (ligbad met doucheslang, lavabo in meubel met vaste spiegel, elektrisch vuurtje), zij-inkom, toilet, stal 1 (aansluiting wasmachine, boiler, uitgietbak), stal 2 (grote houten draaipoort), garage (ingebouwd toilet), polyvalente ruimte (schouw).

Eerste verdieping : (hoogte: 2,18m)
Opkamer, overloop (trap naar zolder), slaapkamer 2, slaapkamer 3, slaapkamer 4, grote zolderruimte.

Zolder : (hoogte: 2,92m tot nok)

Afzonderlijk garagegebouw

AFWERKING :
- Vloer : keramische tegels, cementtegels, granito tegel, houten plankenvloer, balatum.
- Muren : behangen, betegeld, glasvezelbehang.
- Plafond : dennenhouten planchetten, geschilderd pleisterwerk, houten plafondtegels, glasvezelbehang.

AFMETINGEN :
Zie indelingsplan bij downloads rechts.
Kelder : 3,55 x 3,84 = ± 13,63m².
Zolder : ± 33,67m² (nuttige oppervlakte).
Afzonderlijke garage : 3,68 x 6,05 = ± 22,26m²

DIVERSEN :
Verwarming met kachels op stookolie en hout. Warm water met boiler op elektriciteit. Elektriciteit met dag- en nachttarief. Draai- en kiepramen in pvc met dubbele beglazing.

STEDENBOUWKUNDIG :
Stedenbouwkundige vergunning : ja (voor 1962)
Stedenbouwkundige bestemming : woongebied met landelijk karakter voor de eerste 50m, het overige in een agrarisch gebied.
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Voorkooprecht : nee
Verkavelingsvergunning : nee (nvt)

De eigendom is deels (het woongebied met landelijk karakter) gelegen in het gRUP "Zonevreemde woningen" en volledig in het gRUP "Open Ruimte".
Er is een erfdienstbaarheid van doorgang aanwezig vooraan rechts op het perceel ten voordele van de rechter buurman. Achteraan het perceel loopt er een voetweg (nr. 54 - 1,65m breed) voor de helft van zijn breedte over het perceel.