Verkocht

Beschrijving

BEN-woning in moderne stijl met 3 slaapkamers, garage en tuin. De woning is voorzien van alle moderne comfort met een hoge graad van afwerking. Goede ligging op wandelafstand van het kanaal Leuven-Dijle ("De Vaart"), bushalten en scholen. Eveneens op korte afstand van supermarkten en het treinstation van Wespelaar en Hambos. Oppervlakte : 6a 52ca. Vg, Wglk/Igb, Gmo, Gvkr, Gvv. Oriëntatie tuin : westen. E-peil : 9. EPB-verslag in opmaak. Verkoop onder BTW-stelsel voor de constructie en registratierechten op de grond.

INDELING :
Gelijkvloers :
Inkomhal (gelakte stalen trap naar de verdieping, glazen deur naar living), toilet (hangwc, lavabo), living (schuifraam naar terras en tuin), open keuken (kastenwand uitgerust met inductiekookplaat, dampkap, microgolfoven, heteluchtoven, ijskast, aanbouwkasten / eiland uitgerust met roestvrije spoelbak met spoelkraan, vaatwasmachine, toog, pop up stopcontact, kasten), berging (aansluitingen wasmachine en droogkast, warmtepomp, uitgietbak), garage (automatische sectionaalpoort, filtersysteem recuperatie regenwater, watermeter, elektrische installatie, omvormer (zonnepanelen).

Eerste verdieping :
Nachthal, badkamer (ligbad, regendouche, hangwc, twee lavabo's in meubel, aanbouwkast), slaapkamer 1 (met dressing), slaapkamer 2, slaapkamer 3, berging (installatie verluchtingssysteem).

Afzonderlijk :
Terras en diepe tuin.

AFWERKING :
- Vloer : keramische tegels, laminaat.
- Muren : geschilderd pleisterwerk, betegeld.
- Plafond : geschilderd pleisterwerk (primer).

AFMETINGEN :
Zie indelingsplan bij downloads rechts.

DIVERSEN :
Warmtepomp van het merk "Viessmann" (Vitocal 222-S) aangesloten op vloerverwarming. Ventilatiesysteem D van het merk "Ubbink", type Ubiflux. Draai- en kiepramen in gelakt aluminium met dubbele beglazing (hoogrendementsglas van ClimaPlus). Domotica systeem, type KNX. Zonnepanelen (20 elementen, 5400 Wp) aangesloten op omvormer van het merk "SMA - Sunny Boy". Regenwatertank (5.000L met pomp in tank) aangesloten op de twee toiletten, de buitenkraan, een binnenkraan (garage) en de kraan aan de uitgietbak in de berging. Videofoon. De muren en plafonds werden geschilderd met een primer (wit). E-peil : 9. Dit E-peil is nog niet definitief omwille van het ontbreken van het ventilatieprestatieverslag. Het E-peil kan dus nog lichtjes wijzigen. De tuin en omgevingswerken werden aangelegd met vooraan de verharde oprit en een verhard pad langs de zijkant van het gebouw tot aan het terras en de tuin.

STEDENBOUWKUNDIG :
Stedenbouwkundige vergunning : ja
Stedenbouwkundige bestemming : woongebied met landelijk karakter voor de eerste 40m, het overige industriegebied.
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Voorkooprecht : nee
Verkavelingsvergunning : nee