Verkocht

Beschrijving

Uniek gelegen, instapklare woning binnen de ring van Leuven. De eigendom is rustig gelegen langsheen een enkelrichtingstraat en bevindt zich op wandelafstand van de ring (R23), het stadscentrum, Gasthuisberg,... De woning staat in gesloten verband en is voorzien van een mooi aangelegd stadstuintje en 3 slaapkamers. Vg, Wg/Wche, Gmo, Gvkr, Gvv. EPC-score : 382. Oppervlakte : 1a 27ca. Oriëntatie tuin : westen. Vanuit de achtertuin kijk je op het Kartuizerklooster (Mariapark). Erfgoed : historische stadskern Leuven en bouwkundig erfgoed (arbeiderswoningen). De woning werd in 2000 met vergunning gerenoveerd.

INDELING :
Kelder : (hoogte: 1,71m, gasmeter, elektriciteitsinstallatie, watermeter).

Gelijkvloers : (hoogte: 2,59m)
Inkomhal (trap naar verdieping en kelder), toilet (wc en lavabo), living (glazen binnendeur, ingemaakte kast), leefkeuken met eetplaats en ontbijthoek (dubbele roestvrije spoelbak, heteluchtoven, vaatwasmachine, keramische kookplaat, dampkap, aanbouwkasten, kast met gasketel, zicht en toegang tot achtertuin).

Eerste verdieping : (hoogte: 2,71m)
Overloop (trap naar de dakverdieping), slaapkamer 1 (ingemaakte kast), slaapkamer 2, badkamer (ligbad met doucheslang, lavabo, hangwc).

Dakverdieping : (hoogte: 2,95m tot nok)
Sas, slaapkamer 3.

Afzonderlijk :
Volledig omheinde en ingerichte stadstuin.

AFWERKING :
- Vloer : keramische tegels, laminaat, linoleum.
- Muren : geschilderd pleisterwerk, behangen, glasvezelbehang.
- Plafond : geschilderd pleisterwerk, dennenhouten planchetten, houten planchetten.

AFMETINGEN :
Zie indelingsplannen bij downloads rechts.
Kelder : 4,68 x 3,71 = ± 17,36m²
Slaapkamer 3 : ± 37,14

DIVERSEN :
Centrale verwarming op gas met radiatoren. Splinternieuwe (2018) hoogrendementsketel van het merk "Vaillant", type "Eco Tec Plus". Draai- en kiepramen in hout en aluminium met dubbele beglazing en horren. Pvc rollen met lint. De woning werd in 2000 verbouwd en gerenoveerd met vergunning.

STEDENBOUWKUNDIG :
Stedenbouwkundige vergunning : ja (voor 1962) - vergunning voor verbouwing dd. 01-12-1999.
Stedenbouwkundige bestemming : woongebied en woongebied met cultureel, historische en/of esthetische waarde.
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Voorkooprecht : nee
Verkavelingsvergunning : nee (nvt)
De eigendom is gelegen in een vastgestelde archeologische zone (historische stadskern van Leuven) en is een vastgesteld bouwkundig erfgoed (arbeiderswoningen) waardoor het werd opgenomen op de inventaris van bouwkundig erfgoed.
De open ruimte aan de overkant van het straat is voorzien als "zone voor rust en spel" in het BPA."Redingenhof II (deel 1)".