Pellenberg, Meistraat - lot 5
310 000 euro

Beschrijving

Prachtig perceel bouwgrond voor open bebouwing. Het perceel is gelegen op korte afstand van het centrum van Pellenberg (campus Pellenberg) en op 10 minuten rijden van de Leuvense ring en het treinstation van Leuven. Gelegen in een groene omgeving met bossen en weiden. De bouwgrond maakt als lot 5 deel uit van een niet-vervallen verkaveling goedgekeurd door de Bestendige Deputatie Vlaams-Brabant dd. 24 oktober 1969 (VK P45). Oppervlakte : 17a 99ca. Straatbreedte : 29m. Perceelsdiepte : 62m. Oriëntatie tuin : oosten. Gvg, Ag, Gdv, Gvkr, Vv. Nutsvoorzieningen in het straat : elektriciteit, kabel-distributie, waterleiding en riolering.

De volgende stedenbouwkundige voorschriften zijn gebaseerd op de verkavelingsvoorschriften goedgekeurd door de Bestendige Deputatie Vlaams-Brabant dd. 24 oktober 1969 :

Bestemming :
Alleenstaande villa's (ééngezinswoning) met landelijk uitzicht en met maximum twee bewoonbare niveaus.

Inplanting :
Minimum 13 meter uit de as van de voorliggende straat en voor de zijdelingse afstanden tot de perceelsgrens zoals aangeduid op het verkavelingsontwerp.

Gabarit :
- hoogte tussen normaal grondpeil en kroonlijst : minimum 3 meter en maximum 6 meter.
- hellende daken (type zadeldak)
- maximum bouwdiepte : 15 meter

Bijgebouw :
Per lot is een bijgebouw in dezelfde materialen als het hoofdgebouw toegelaten op minstens 5 meter achter de achtergevel en minimum twee meter van de zijdelingse perceelsgrenzen. Dit gebouw kan slechts dienstig zijn als garage of bergplaats en mag mits akkoord van de gebuur gekoppeld worden. De minimum bebouwde oppervlakte bedraagt 30m² en het bijgebouw heeft een maximum hoogte van 3,50 meter.

Afritten naar ondergrondse garages in de achteruitbouwstrook zijn verboden.

Eventuele opmetingskosten zijn ten laste van de koper.
De bouwgrond is hoger gelegen dan de voorliggende straat.
Volgens telefonisch contact met de dienst Ruimtelijke Ordening van de gemeente Lubbeek is het mogelijk om de garages op het niveau van de voorliggende weg te bouwen en de woning daarboven op de hoogte van de achterliggende tuin.

STEDENBOUWKUNDIG :
Stedenbouwkundige vergunning : nvt
Stedenbouwkundige bestemming : agrarisch gebied
Dagvaarding en herstelvordering : nee
Voorkooprecht : nee
Verkavelingsvergunning : ja (goedgekeurd door de Bestendige Deputatie Vlaams-Brabant dd. 24 oktober 1969 en niet vervallen - VK P45)
Een deel van de eigendom (achteraan) is gelegen in een mogelijk overstromingsgevoelig gebied (desondanks zijn ligging op een heuvel).

Algemene gegevens

Adres:Meistraat - lot 5
Pellenberg
Referentie:16/4670
Vraagprijs:€ 310 000
Type:Grond
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:17,93 are
Perceelbreedte:29 m
Perceeldiepte:62 m
Bebouwde opp.:225 m²
Type constructie:Traditioneel
Gevelbreedte:15 m

Indeling

Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Oost

In de buurt

winkels
scholen
restaurants
Bakkerij
Meer info?
Contacteer ons

Uw gegevens

Downloads